Joma - JSport.roJSport.ro

Săptămâna trecută a avut loc o discuție între toate cele trei cluburi timișorene de fotbal de liga secundă, iar invitat a fost și selecționerul Cosmin Contra. Firește, lui ”Guriță” i s-a cerut o părere, iar fostul fundaș dreapta a spus direct că e nevoie de bani publici pentru ca orașul să aibă din nou o echipă de Liga I. Robu a spus că acest lucru nu se poate face, dar a spus că va ”plusa” la capitolul infrastructură.

Discuția a avut loc la hotelul lui Radu Ienovan. ACS Poli a fost reprezentată de primarul Nicolae Robu, fără altcineva din club la discuții. Ripensia și ASU Politehnica au avut reprezentanții lor. Deoarece Cosmin Contra se afla în Timișoara, a fost și el invitat să asiste la discuții, und ei s-a cerut și un punct de vedere. În stilul său direct, Contra ne-a confirmat discuțiile. ”Eu am fost invitat, deoarece eram acasă, la Timișoara. Am participat la discuții și mi s-a cerut și mie părerea, pe care mi-am exprimat-o. Dar să vă confirme domnul Robu”, ne-a declarat selecționerul naționalei României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Răspunsul lui Contra a fost formulat astfel deoarece ”Guriță” le-a spus pe șleau că e nevoie de bani publici de la primărie pentru ca Timișoara să revină în prima ligă. Nicolae Robu a spus că acest lucru nu este posibil. ”Cosmin Contra și-a exprimat și el dorința ca Timișoara să revină în elita fotbalului românesc. Dânsul a spus că ar trebui să dăm bani, în general, nu unei echipe anume. Eu i-am spus că nu pot face acest lucru. Nu risc nimic. A fost o întâlnire consultativă”, ne-a declarat primarul, care a spus că nu s-a discutat de o fuziune între echipe.

Robu spune că va ajuta fotbalul timișorean cu baze sportive și că vrea să renoveze terenul din zona Mircea cel Bătrân, pe care evolua echipa fabricii Bega Pam, Dacia, în ligile inferioare. ”În schimb, am promis că voi face tot ce pot pentru a pune la dispoziția echipelor infrastructura pe care o am în subordine, direct sau indirect. Bazele Electrica sau Colterm nu sunt direct în jurisdicția primăriei, dar aparțin de Societatea de Transport Public Timișoara și de societate de termoficare. Avem acel proiect de stadion nou în Calea Buziașului. Vrem să reabilităm și terenul de pe strada Mircea cel Bătrân, ca bază de antrenament, avem CF-ul”, a mai precizat Nicolae Robu.

foto: gsp.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.