Brazilianul Pedro Henrique a ajuns miercuri și la Stadionul ”Dan Păltinișanu”, după ce se plimbă prin Timișoara de câteva zile. Atacantul, care acum nu are echipă, a dat nas în nas cu antrenorul Ionuț Popa la vestiare, iar discuția a fost, firește, extrem de savuroasă, în principal cu replicile tehnicianului.

Popa ne-a relatat întâlnirea, demnă de o parodie după pilda Întoarcerii fiului risipitor. „L-am văzut și eu azi când am ieșit din antrenament. Era la vestiare, mi-a zis că a venit să își vadă prietenii. Era în civil. L-am întrebat ce face, el râdea, că așa face el. I-am spus că tu ești un mare prost, că puteai să fii fotbalist. Eu nici nu știu ce face acum, dacă are echipă. Dacă iarna trecută venea devreme, când l-am chemat eu la pregătire, ajungea fotbalist”, ne-a declarat Ionuț Popa.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pedro le-a spus surselor noastre că din iarnă va avea echipă în străinătate. Ionuț Popa a fost surprins când l-am întrebat despre acest lucru. ”El e leneș, cum e pregătirea mai dură, cum nu mai vrea, la fel, cum e puțin accidentat. Dacă își va găsi echipă după aproape un an de stat, e mare, e ceva!”, a mai spus antrenorul lui Poli. Din informațiile noastre, Pedro nu se va întoarce la clubul timișorean, chiar dacă acum dă târcoale stadionului.

Jucătorul de 26 de ani e evaluat pe transfermarkt.de la 300.000 de euro.

foto: banatsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.