Ultima rundă intermediară din Liga a II-a a dus victorii pentru ambele echipe timișorene. Acasă, la ultimul meci pe Știința, ASU Poli a câștigat cu 2-0 cu muribunda Foresta Suceava, iar în deplasare, Ripensia s-a impus cu 3-2 la Șiria, cu UTA.

Foresta a venit cu doar 13 jucători la Timișoara. În minutul 10, Mateciuc a făcut penalti la Sorescu, dar plămadă a tras extrem de slab, și portarul Bîlbă a ghicit colțul. În minutul 13, același jucător l-a faultat pe șeptarul alb-violeților, care de data aceasta a luat situația în propriile mâini și nu a ratat. Galeria a scandat puțin de ”dulce” pentru Dinamo,formația cu care a semnat Sorescu, dar le-a trecut repede. În minutul 27, Vasile Nicolae a marcat din 17 metri, după o așezare a lui Poparadu, iar în repriza a doua, ocaziile au fost mai rare. Consemnăm pe final debutul lui Alexandru Gașpar, la 15 ani.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

300 de spectatori pe Știința, 300 și la Șiria, unde UTA a deschis scorul în minutul 7, în meciul cu Ripensia. Hlistei a șutat primul, iar Darius Buia a marcat din 8 metri, după respingerea lui Rădulescu. Egalarea a venit în minutul 31, prin Dumiter, după o intercepție și pasă dela Mediop. La un minut, Dumiter a pasat pentru Ungureanu, care a înscris tot din 8 metri. UTA a egalat în minutul 85, prin Dorin Toma. Ripensia a dat lovitura în prelungiri, cu golul lui Bădăuță din 16 metri, după ce Bodea a respins un șut inițial al lui Mediop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.