Joma - JSport.roJSport.ro

Litigiul fotbalistului Sebastian Mailat cu clubul Poli Timișoara nu s-a rezolvat nici acum. Deși Comisia de Recurs anunțase un termen marți 7 noiembrie la ora 17, nu s-a dat nici acum o decizie finală, care ar fi la ultima cale de judecată pe plan intern, iar următoarea amânare e pentru joi, 9 noiembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorul, care colaborează cu doi agenți, a dat clubul în judecată la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor când a avut 90 de zile de neplată a salairului. Fotbalistul și agenții spun că nu doresc neapărat să părăsească clubul timișorean, ci să primească un contract mai bănos. După multe amânări, CNSL i-a dat dreptate fotbalistului. Clubul a făcut recurs, iar cazul e încă pe masa acestei a doua comisii. Când și comisia de Recurs va da o decizie, dacă partea ce pierde e nemulțumită o poate contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Problema e că dacă Poli pierde, îi va fi destul de greu să conteste decizia la TAS, din cauza garanției bănești cerută de curtea elvețiană. Clubul trece printr-o perioadă de mari probleme financiare și o decizia a Comisiei de Recurs care să o mențină pe cea a Comisiei de Disciplină ar cădea cu siguranță greu pentru alb-violeți. Multe speculații spun că și Gigi Becali  ar fi interesat de talentul jucător de bandă, cotat acum la 250.000 de euro pe transfermarkt.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.