Joma - JSport.roJSport.ro

Data de 4 decembrie rămâne special pentru fotbalul alb-violet, chiar dacă Poli nu mai are gloria de altădată. UPT a marcat cei 98 de ani de sport universitar cu o conferință la care s-au atins și aspecte interesante legate de ASU Poli. În primul rând, Ion Timofte sprijină proiectul, chiar dacă deocamdată, nu direct.

Rectorul Viorel Șerban, care anul viitor în luna martie se va pensiona, l-a luat pe Timofte într-o ipostază de consilier neremunerat. ”De astăzi oficial, dar de câteva luni neoficial, alături de mine ca rector se află Timofte, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare și care a agreat să vină alături de noi și să încercăm, prin experiența domniei sale, să ne ajute în luarea celor mai bune decizii. Este o acțiune total voluntară. Este doar un prima pas, probabil vor mai veni și alții. Vrem să creăm un grup de legende ale Politehnicii, care au expertiza necesară”, a declarat Viorel Șerban.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timofte a și recunoscut că el l-a propus pe Octavian benga ca antrenor. ”Mă bucur că am făcut parte doi ani și jumătate din istoria frumoasă a Politehnicii. A fost o perioadă frumoasă. Întotdeauna, chiar și când eram la ACS, am fost aproape de această echipă, cu un card de membru, cu un bilet la meci. Am acceptat invitația domnului rector și prorector, dar asta nu înseamnă că voi fi alături de echipă zi de zi”, a precizat Timofte.

Viorel Șerban a precizat că e posibil ca în viitorul apropiat să se renunțe la particula ”ASU” din denumirea echipei. ”Probabil în câteva luni vom încerca să schimbăm denumirea în «Politehnica Timișoara», partea de «ASU» să rămână numai la partea universitară”, a punctat rectorul, cu referire la competițiile la care participă studenții, ca amatori. FRF acceptă modificările de denumiri ale echipelor într-o singură lună din an, iunie, în pauza competițională.

Viorel Șerban a recunoscut că echipa ar avea o siguranță financiară mai mare dacă numărul de spectatori ar fi altul decât cel actual. ”Și numărul de spectatori a scăzut dramatic. O medie de 1500 de spectatori ne-ar fi asigura un confort financiar rezonabil”, a spus Șerban. În această, la multe meciuri, pe Știința, nu au fost mai mult de 300 de spectatori.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Cum adică ii costa mult centrul de copii pe cei de la Asu? Fiecare copil plătește lunar intre 150-250 lei , iar acolo sunt în jur de 300 de copii….Echipamentele de antrenament si de joc
    500 lei / copil , turnee anuale intre 1500-2000 lei / copil , iar cei care sunt la Liga Elitelor au primit de la Frf bani pentru cazare si deplasare….Dl primar sa faca bine sa isi gaseasca alt hobby, deoarece este unul din principalii vinovați a dispariției fotbalului timișorean.

    • Toate bune si frumoase doamna, doar ca in articolulu nostru, noi nu am scris asta. Intr-adevar s-a pomenit la conferinta, dar da, nu ni s-a parut tocmai ca lucrurile stau asa si nu am menionat asta. Oare ati postat acest comentariu copy paste de pe alte siteuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.