Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a început luni activitatea de la antrenamente, iar Ionel Ganea a fost prezentat oficial. Noul tehnician nu a vorbit de promovare și spune că se va decide în continuare în privința transferurilor. Despre cantonament, deocamdată nu e nimic bătut în cuie, dar ar urma să fie în iulie.

Ganea spune că ar avea nevoie de un fundaș central, un mijlocaș ofensiv și un atacant. ”Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată. Am ținut să vin aici deoarece este un proiect nou. Mie ca antrenor îmi convine deoarece pot începe totul de la 0. Trecutul este istorie, trebuie să privim în prezent și viitor. Primul obiectiv este să cristalizăm o formație cât mai competitivă, să începem cât mai bine sezonul de Liga a II-a. Îmi doresc foarte mult să fac performanță la acest club din altă postură, cea de antrenor. Îi cunosc foarte bine pe mulți jucători, sunt familiarizat și cu orașul. Cred că cel mai important  să formăm o echipă competitivă și în funcție de asta mă voi pronunța pe viitor. Trebuie să aflu situația contractuală a jucătorilor, îmi doresc cel puțin doi jucători pe post. N-am venit aici să fac risipă de bani”, a declarat Ionel Ganea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Președintele Radu Birlică a spus că îi pare rău că nu l-a adus mai devreme pe Ganea, referindu-se, probabil, la opțiunea pentru Adrian Neaga. „Poate că orice rău e spre bine, încercăm să ne reorganizăm din toate punctele de vedere în noul an. Partea principală este cea financiară. Am redus considerabil o parte din salarii, încercăm să ne reorganizăm vizavi de datoriile vechi și încercăm să le și plătim. Am optat pentru Ionel Ganea, un antrenor care nu mai necesită nicio prezentare, tânăr, profesionist. Țin la omul și la antrenorul Ionel Ganea, am mare încredere în dânsul și sper ca viitorul să sune bine” a declarat Radu Birlică.

Vicepreședintele Viorel Boiț a puctat că Poli a retrogradat din cauza arbitrilor. ”Cu părere de rău, începem un nou sezon de Liga a II-a. Noi nu am vrut, dar au vrut alții, și o spun apăsat. Noi am făcut o adresă la CCA și inclusiv la domnul președinte al FRF și nu am primit niciun răspuns. Am trimis și după meciul cu Mediaș, a trecut o lună și nimic. Eu am trecut prin toate fazele ca și conducător, inclusiv cu Cooperativa, dar cum s-a lucrat anul acesta, nu a fost niciodată. Să te retrogradeze în ultimele 2-3 minute, nu am mai întâlnit. Sper ca Ionel Ganea să le transmită din temperamentul său și jucătorilor. Pe teren era mai coleric, dar așa îi stă bine unui jucător. Noi am căzut și din cauza atitudinii fotbaliștilor”, a spus Boiț.

Au rămas din cei din sezonul trecut Marius Curileac, Mădălin Smaranda, Bogdan Străuţ, Octavian Drăghici, Cristian Pădurariu, Alexandru Popovici, Andrei Artean, Cosmin Bîrnoi, Sebastian Velcotă, Cristian Melinte şi Lucian Oprea, Denis Haruț, Raul Cochințu (ultimii doi cu BAC-ul). De la juniorii U19 au venit Raul Bonda, Nafi Iseini, Denis Dorobanţu (BAC), Remi Ochea, Slagian Andreici şi Roger Kecskes.

Au revenit împrumutații Robert Popeţ, Mario Contra, Cristian Podină, Narcis Popan, Cristian Bocşan, Harald Fridrich, Radu Motreanu, Eduard Codrean, Denis Golda, David Filip, Daniel Filip, David Pop, Alexandru Dincă, Damir Totic, Răzvan Rus şi Ureche Sebastian, iar peste două zile revine Cătălin Doman. La capitolul noutăți sunt Mădălin Mureşan (ex U Cluj, Călăraşi şi Sănătatea Cluj), Istvan Bartok, de la Miercurea Ciuc, şi un alt fotbalist adus de la Craiova, Bogdan Geanimu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.