Joma - JSport.roJSport.ro

Când vine vorba de propria echipă, la Poli Timișoara există o mare unitate. Însă când vine vorba de fotbalul de Champions League, vestiarul e puternic scindat, iar cea mai mare rivalitate este în ceea ce privește rivalitatea Real Madrid-Barcelona.

Ionuț Popa e madrilen convins, la fel ca și Cristi Scutaru. Gabriel Cânu e cu Barcelona, dar Popa a spus că s-a plictisit de câte trofee au câștigat cei de la Real. ”Din minutul 70 trebuia să le dăm vreo cinci. Adică să le dăm, să le dea Real Madrid. Eu mă fac acuma…Eu nu mai țin cu Real Madrid acum. Am ținut cu Bayern, că m-am săturat câte trofee a câștigat Real Madrid. Le-am și spus băieților care țin cu Barcelona din echipă, Gabi Cânu, că este este barcelonez number one. Suntem împărțiți. Ne-am săturat să câștige Real Madrid atâtea trofee. Să câștige campionatul. Restul, să câștige Barcelona, Juventus”, a povestit Ionuț Popa despre meciul dintre madrileni și Bayern Munchen.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul a vorbit și despre rivala bleu-grana, care și-a ”furat-o” cu 3-0 de la Juventus. Popa e convins că italienii nu se pot păcăli la fel ca PSG. ”Eu nu cred. Nu am crezut nici când a fost 4-0 pentru Paris Saint-Germain și le-au dat și gol afară. Eu nu cred că se pot întâmpla două minuni. Mă mir. Juventus e o echipă care știe să închidă bine jocul. Dar mai știi?”, a spus Popa despre o nouă eventuală ”remontada”.

Tehnicianul lui Poli l-a lăudat și pe Cristiano Rolando. ”E cel mai bun jucător din lume. El poate să marcheze cu ce vrea, și cu nasul. Maradona când a fost cel mai bun jucător din lume a dat gol cu mâna, mâna lui Dumnezeu. E cel mai bun, cel mai tare. Și băiat frumos. Admirativ. Și cei de la Barcelona îl admiră”, a mai spus Popa, într-un comentariu despre fotbalul internațional.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.