Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a terminat sezonul regulat cu 14 puncte, după un 1-1 cu Concordia Chiajna, în urma unui meci urât, cu un arbitraj la fel de prost ca și jocul. Alb-violeții au luat un gol total aiurea, dar după au reușit să scoată o remiză care îi trimite în play-out tot cu 7 puncte, însă cu avantaj la egalitate, deoarece nu vor beneficia de rotunjire. Altfel, Popa nu a mai spus nimic de delegarea unui arbitru neexperimentat la așa un meci, iar Alexa a lăudat echipa Timișoarei, dar a spus că golul s-a marcat neregulamentar.

Popa a spus că echipa a suferit la capitolul construcție, iar astfel, a fost suficient și punctul după ce timișorenii au fost conduși. ”Nu am reușit să câștigăm așa cum ne-am propus, am întâlnit un adversar care s-a apărat extraordinar. Deși am dominat mare parte a jocului, cel puțin în repriza a doua am jucat la o poartă, dar nu am avut luciditatea necesară. Nu avem acea finețe în construcție, dar nu e un impediment doar al nostru, ci la nivelul întregului campionat românesc. Am avut inspirația să-l joc pe Șeroni sus în ultimele șase minute să dăm gol, am riscat cu doi fundași. Ne-am dorit să nu pierdem acest joc, pentru că echipa nu merita. Îi felicit pe jucători, sper să ajungem în situația în care să-i putem folosi și accidentații mai vechi, pentru că începe un nou campionat. Le-am cerut jucătorilor să înțeleagă acest aspect, ca în această situație, Poli e avantajată la sfârșit”, a declarat Ionuș Popa despre meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sorin Antonie a reușit să scoată pe toată lumea din sărite. Arbitrul bucureștean a debutat în Liga I, dar i-a iertat de multe ori pe oaspeți de cartonașele galbene. În schimb, la Poli a avut altă unitate de măsură, iar nevii despre care vorbea Ionuț Popa înainte de meci s-au produs pe teren. ”Dacă îi întreb pe cei de la FRF de ce au făcut acest lucru (n.r. delegarea unui debutant) vor spune că Ionuț Popa iar face gura mare, că face pe nebunul. Așa că mai bine tac. Sper să ducem această luptă singuri împotriva tuturor până la capăt”, a mai spus antrenorul bănățenilor.

Dan Alexa a intrat la finalul meciului în teren să îi reproșeze arbitrului că nu l-a eliminat pe Șeroni pentru un fault ce ar fi trebuit sancționat cu ”galben”. ”A fost un joc cu miză. Cunoașteam bine echipa din Timișoara, știam ce pot să joace. Au câștigat două jocuri cu Viitorul, unul cu Astra și o dată cu Craiova, lucruri care nu sunt la îndemâna oricui. Joacă pe cartea contraatacului, când au probleme, încearcă să construiască. Am luat golul doi dintr-o greșeală de arbitraj, trebuia să fie al doilea galben la Șeroni pentru fault la Melinte, am înțeles că era și ofsaid. Este un rezultat bun, ne menține la distanța față de Timișoara. Îl felicit pe Ionuț Popa, a reușit să facă lucruri minunate, nimeni nu le-a dat nicio șansă. Sunt bucuros de evoluția jucătorilor mei, joc cu mulți tineri U21, acesta e obiectivul nostru. Începe play-out-ul, multe meciuri vor arăta ca cel din seara aceasta”, a spus Alexa, care a mai adăugat că Sorin Antonie e totuși un arbitru bun.

foto: Constantin Duma, Agerpres

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.