Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara joacă sâmbătă în deplasare la ASA Târgu Mureș, într-un meci important pentru lupta din subsolul clasamentului. Timișorenii au cinci accidentați, iar Ionuț Popa spune că un egal va fi suficient. De asemenea, antrenorul va merge să inspecteze terenul absolut devastat de pe Trans-Sil și i-a luat apărarea lui Gabi Mureșan, acuzat de Tudor Chirilă că l-a săpat pe Ionuț Chirilă.

Sunt indisponibili Șeroni, Poparadu, Croitoru, Fucek și Doman, dar săptămâna aceasta s-au dat salariile pe luna ianuarie. „Jocul de la Târgu Mureș este unul destul de complicat pentru noi, datorită faptului că din cei cinci jucători care au fost incerți și înaintea meciului cu Pandurii au rămas la fel. Târgu Mureș este o echipă care din punctul meu de vedere are câțiva jucători care ar fi doriți la multe echipe: Marius Constantin, Gabi Mureșan, Nicoliță, Gorobsov, Ferfelea. Sunt jucători cu experiență, maturi și de aceea cred că jocul este unul foarte, foarte greu. Va trebui să jucăm pe viață și pe moarte, cu sacrificiu, să scoatem un rezultat bun. Nu știu cât contează că au schimbat antrenorul, pe noi nu ne interesează acest lucru. Am socotit că ne trebuie minimum 30 de puncte să te salvezi de la retrogradare. Dacă nu pierzi jocul, ești mulțumit, ar fi chiar un caz fericit dacă am obține un egal. Pe mine mă interesează să putem alinia o echipă cât mai bună, să facem un joc cât mai bun și să avem un arbitraj bun, cum am avut toate în play-out”, a declarat antrenorul lui Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Popa e foarte preocupat de starea terenului, unul ars după ce în iarnă s-a dat cu uree pentru dezghețare, iar iarba a avut de suferit. ”Mâine la ora 13 plecăm. Mergem direct să vedem terenul. Pe toată lumea încurcă terenul. Când ai un teren fără iarbă multă, nu e nivelat, e vorba de un contact, o săritură”, a explicat antrenorul alb-violeților. Popa a spus că nu crede că Ionuț Chirilă a fost săpat de Gabi Mureșan, jucător despre care Tudor Chirilă a spus că a evoluat în bătaie de joc la ultimul meci. ”La toate echipele sunt probleme. Eu pe Gabi Mureșan am vrut să-l aduc. Eun băiat de caracter, am vrut să-l aduc aici, mi-a spus că vrea să fie aproape de familie. Nu cred…Eu aș fi vrut să-l aduc aici și pe Marius, și pe Nicoliță, Mureșan”, a mai spus Popa.

Cristi Bărbuț vrea o victorie la Târgu Mureș. Tânărul jucător crede că demiterea lui Chirilă e în avantajul lui Poli. ”E o atmosfera bună, am realizat o victorie importantă cu Pandurii, dar sâmbătă ne așteaptă un meci greu,din care trebuie să obținem 3 puncte. Cred că va fi mai greu, au mai multă experiență, dar dacă noi vom fi 100% și ne vom face jocul, sunt sigur că putem obține victoria. Cred că este important că au schimbat antrenorul deoarece când un antrenor este dat afară, nu e o atmosferă foarte pozitivă. Cred că acest lucru ne ajuta. Este un teren rău, dar trebuie să ne adaptăm rapid, să ne facem jocul nostru. Eu încerc să-mi fac treaba pe orice teren. Dacă voi reuși să fac un meci bun și să marchez, este foarte bine. Important e să câștige echipa”, a declarat jucătorul vitezist.

Cei de la Poli vor prinde cel mai probabil Învinerea pe drum, lucru anticipat de Ionuț Popa. ”Am mai prins Învierea pe drum când veneam de la Iași, ba de la Brașov, ba de la Salonta. E o sărbătoare măreață, toți am vrea să fim la Înviere. Să sperăm că vom reuși. Mergem ori pe drum, ori dacă vom ajunge acasă”, a spus Ionuț Popa amuzat.

Meciul de la Târgu Mureș începe la ora 15,30 și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.