Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a scăpat o victorie printre degete la Ploiești, unde a e terminat cu 1-1. Ionuț Popa a fost extrem de nervos și a dat vina pe portarul Curileac și pe atacantul Abraw, care a irosit o ocazie rarisismă.

Popa nu și-a putut stăpâni nervii. ”Dacă făceam ce trebuia să fac, eram în Columbia. Portarul și vârful erau împușcați! Își bat joc de munca echipei, ratează singur cu poarta în minutul 75. Am mai avut două trei ocazii, Melinte de două ori cu capul. Era să iau bătaie, dacă dădea în prelungiri în stânga sau dreapta pe jos, era gol. Am făcut greșeli enorme. Eu întotdeauna laud jucătorii când câștigă,  dar să faci asemenea greșeli este impardonabil. Tot antrenorul e de vină? Să plătească și jucătorii. Normal că ne-am dorit să câștigăm. Timișoara e într-o situație aparte, anul trecut s-a salvat în extremis, anul acesta și-a dorit mai mult. Am avut și ghinion, jucători lipsă. În ultimele zece minute am jucat cu om ăîn minus, Țigănașu era accidentat. E o presiune, o situație de stres. Îi voi pedepsi, probabil îi voi scoate din echipă. Nu am ce bani să le iau. Am pierdut puncte și acasă. Cu 28-29 de puncte, ne gândeam la play-off. Am pierdut ca fraierii, ca niște tâmpiți”, a declarat antrenorul după meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul a promis program spartan în această pauză de campionat, dar Ciucur crede că nu e va fi chiar așa. ”Nu am reușit să câștigăm, ne-am îndpeărtat de play-off, dar mergem mai departe. Am avut șansa să facem 2-0 și la 1-1 am avut acel corner dat de Abraw cu capul. Dar meciul te pedepsește dacă nu joci cum trebuie. Ne-au egalat, puteau să ne și bată. Antrenorul a fost nervos, dar nouă nu ne-a zis nimic. Nu mai suntem în anii 1980. Promitem că batem cu Botoșani. Suntem o echipă și la bine și la rău”, a spus jucătorul ieșean după meci.

Vașvari a analizat lucid că Poli putea câștiga și fără un joc perfect, după cum a decurs meciul. ”Nu am reușit să câștigăm, deși am avut 1-0, La acea ocazie imensă a lui Abraw puteam să facem 2-0 și cred că jocul era încheiat. Am luat apoi acel gol și nu ne-an putut reveni, am avut câteva situații, dar nu a fost să fie. E normal ca antrenorul să fie supărat, am venit cu dorința de a câștiga. Nu cred că am făcut cel mai strălucit joc astăzi, dar și în aceste condiții, cred că puteam plecăm cu cele 3 puncte. În fotbal e posibil orice, dar aceste puncte ne-ar fi ajutat foarte mult. Pierdem puncte foarte ușor și va fi din ce în ce mai greu”, a declarat Vașvari.

Marin Barbu a fost mulțumit și nu i-a reproșat arbitrului Lucian Rusandu că nu l-a eliminat pe Cânu. ”Un punct este un punct. Pe o parte suntem mulțumiți, pe alta suntem nemulțumiți. Noi am avut ultima ocazie pe care dacă o tratam mai serios, puteam să câștigăm. Pe de altă parte și ei au avut o ocazie la 1-0, când vârful de atac a dat pe lângă poartă. E un rezultat după un meci în care ambele echipe și-au dorit victoria. Totul a pornit de la cap, erau speriați, nu câștigau niciun meci. Au obținut însă puncte datorită muncii lor. Nu vreau să comenteze arbitrajul, fiecare arbitru greșete omenește. La acea fază, a fost roșu clar”, a declarat antrenorul de la Juventus.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.