Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a pierdut cu 1-0 meciul cu Steaua, ultimul în campionat din 2016, iar Ionuț Popa a vorbit despre o posibilă venire a lui Golubovic, în contextul în care Pedro Henrique nu are pic de disciplină. De asemenea, Cristi Bărbuț și-a anunțat plecarea, astfel că meciul din Cupa Ligii ar putea fi ultimul pentru ”vitezist” în tricoul lui Poli.

Ionuț Popa a punctat că golul lui Bărbuț a fost anulat eronat, dar știe unde s-a greșit abordarea jocului. ”Nu știu cum au gândit ei jocul. Eu l-am gândit și ei trebuiau să îl gândească la fel. Din păcate, am făcut o mare greșeală, am încercat ieșirea de sub pressing cu pasă scurtă, gen Barcelona. Noi nu reușim acest lucru.  Dacă ieșeam cu pasă lungă,  eu zic că eliminăm cam toate greșelile care trebuiau să nu fie  făcute. M-am uitat și eu acum pe telefon, nu știu exact dacă e ofsaid. Mie mi se pare că Enache parcă i-ar fi scos din ofsaid pe cei doi ai noștri. Într-o fază în careul la ei, cred că au lovit mingea cu mâna, într-o fază când noi încercam să intrăm în posesia mingii. Prin minutul 50-52”, a declarat Popa în direct la Digisport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul a vorbit și despre perioada următoare la echipa alb-violetă. ”Am vorbit cu Neaga înainte de joc. Ne-am dori și noi  doi-trie jucători, ne-am dori să avem o pregătire bună, să avem patru-cinci adversari de calibru. Încercăm să jucăm cu campioana Serbiei, a Ungariei. Facem un cantonament undeva la munte. Sperăm să ne pregătim bine și să începem primăvara bine. (n.r. Întrebat de transferul lui Bărbuț). Eu unul ca antrenor, dar nu depinde de mine sau numai bine, când un jucător vrea să meargă la mai bine, nu mă împotrivesc. Dacă vrea să meargă și are posibilitatea să ajungă la mai bine, să meargă. (întrebat de aducerea lui Golubovic) Avem nevoie de un atacant de careu. Deocamdată, îl avem pe Drăghici, îl aveam pe Pedro Henrique, dar Pedro Henrique face cam ce vrea el. A plecat în Brazilia fără să mă anunțe, nu ne anunță când vine. A lipsit și astă vară 60 de zile, este un jucător pe care eu îl apreciez ca valoare, dar ceea ce face el…”, a mai spus tehnicianul.

Reghecampf a spus că Poli a jucat bine pentru că echipa sa i-a dat voie. ”Sunt mulțumit de rezultat, mulțumit de prima repriză, unde am controlat jocul, am avut câteva ocazii foarte mari să marcăm și al doilea gol. În repriza a doua, datorită accidentării lui Pintilii, câteva schimbări pe care le-am făcut… jocul nostru nu a mai avut consistență, am pierdut foarte multe mingi. A fost așa, un meci de uzură, să spunem. Având în vedere că este și ultimul meci din campionat de anul acesta, trebuie să fim mulțumiți. Eu cred că noi suntem de vină. Trebuia să fim mult mai clari, trebuia să jucăm mai repede, trebuia să avem o posesie mult mai bună. Avem totuși jucători de valoare, care pot face față unui asemenea joc. Era normal ca după 1-0, în repriza a doua, cei de la Timișoara să atace. Nu mai aveau nimic de pierdut”, a spus antrenorul Stelei.

Cristi Bărbuț vrea să plece

În fiecare perioadă de transferuri, se vorbește de plecarea lui Bărbuț. Mijlocașul e în ultimele șase luni de contract cu Poli. ”Ne-am dorit foatre mult să obținem punct sau puncte. Din păcate asta este, plecăm fără niciun punct. Sperăm ca pe viitor să facem mai multe puncte. Într-adevăr, am avut mai multe ocazii în repriza a doua, am avut și acel gol anulat, nu știu dacă a fost ofsaid sau nu. Dar în prima repriză cred că am intrat puțin timorați, și din cauza aceasta. (n.r. întrebat de plecarea la Steaua sau Dinamo). Încă nu pot să spun, mai am un meci până la vacanță, cred că după aceea voi lua o deicizie. Am jucat pentru Timișoara multe sezoane, și cred că a venit timpul să plec. Voi analiza cu impresarul meu cea mai bună ofertă pentru club, pentru mine și vom lua o decizie”, a declarat Bărbuț la Digisport.

Căpitanul Scutaru a vorbit despre întăriri. ”Putem să spunem că suntem dezamăgiți, pentru că Steaua nu a trecut printr-o perioadă foarte bună în ultimele meciuri și am venit cu gândul să luăm punct sau puncte. Se poate spune că i-am respectat, dar ne-am dat seama în a doua repriză unde am greșit. Se poate spune că am făcut un joc destul de bun în repriza a doua. Eu zic că meritam să plecăm cu un punct, cel puțin. S-au simțit absențele, noi în ultimele meciuri am jucat tot cam aceiași jucători, ne știam calitățile, și a contat. Sper ca 2017 să fie un an cât mai bun, să vină câteva întăriri la echipă. Sperăm să ne salvăm de la retrogradare. În prima repriză Steaua a fost cum se aștepta toată lumea. Mă așteptam să înceapă puternic, să joace destul de calitativ, dar a doua repriză noi ne-am revenit și i-am făcut față”, a punctat stopperul.

Rică Neaga se gândește deja la meciul de Cupa Ligii. ”Nu știu dacă a fost ofsaid la acel gol, dar jocul din a doua repriză a fost chiar unul bun. Au fost două reprize total diferite. Steaua a dominat prima repriză, noi pe cea de-a doua. Steaua până la urmă și-a atins obiectivul. Îmi pare rău pentru echipa noastră că nu am putut să marcăm pe acele ocazii de la finalul jocului și să plecăm cu un punct, cred eu, meritat. Pentru noi este îmbucurător faptul că jucăm, trecem printr-o perioadă bună. Îmi pare rău faptul că am pierdut acest joc, dar trebuie să încheiem anul cu o victorie la Târgu-Mureș în semifinala Cupei Ligii”, a declarat după meci managerul alb-violeților.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.