Joma - JSport.roJSport.ro

După umilința suferită de Poli Timișoara, conștient că dacă pierde și cu ASU Poli, e demis, Ionuț Popa a avut o față ca de înmormântare. Tehnicianul, care a stat tot meciul trântit pe bancă, deprimat, a punctat că nu înțelege de ce fotbaliștii s-au prezentat așa. Vașvari în schimb a fost mai optimist, iar Nicolae Dică a rememorat acel 8-1 de la Timișoara, când a dat trei goluri.

Popa a punctat că e cel mai urât rezultat din cariera sa. ”Un rezultat care pentru mine este cel mai urât din cariera mea de antrenor. Nu prea am de făcut comentarii, dacă așa se prezintă jucătorii unei echipe de Divizia A… care acum trei-patru săptămâni băteau pe Dinamo, aduceau puncte de afară, au dat patru goluri celor de la CFR. Nu am avut nicio ocazie de gol, am făcut tot posibilul să nu facem de râs. În condițiile în care am avut cinci-șase absențe, le-am spus că trebuie să jucăm cu mult curaj. Nu am reușit, am introdus toți tinerii pe care i-am avut în lot. Multă lume a zis să încercăm tinerii noștri, să vedem ce pot. Ați văzut și dumnevoastră. Este o serie negativă, echipa trece printr-o situație grea, care este determinată de absența multor jucători. Se vede clar și când lipsesc doi jucători, la mine lipsesc cinci, suntem o echipă mică. Linia de fund a fost alcătuită numai din mijlocași. Am fost obligat să fac o schimbare la pauză, Haruț s-a sufocat, l-am introdus pe Munteanu pentru că nu am avut nicio rezervă. Psihic jucătorii sunt terminați, nu le iese nimic, nu avem nici noroc. Dacă Mailat dădea gol, se întoarcea puțin jocul. Nu era problema de a câștiga, dar jucam altfel”, a declarat Popa la Digisport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vașvari a făcut un apel la caml și unitate. ”După un asmenenea scor nu e nimic de zis. Mai mult muncă și seriozitate, nici eu nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat astăzi. Ne-a lipsit întreaga apărare, Cânu, Șeroni, Țigănașu, Crețu. Dar acest lucru nu este o scuză, cu toții suntem jucători de liga I și trebuia să ne facem meseria. Din păcate, în seara aceasta, nu am făcut-o cum trebuie. La acest scor nu trebuie să căutăm vinovați, ci să strângem rândurile, să fim unițim să muncim mai mult. Când am început meciul, simțeam că putem obține ceva aici. Din păcate, am luat primul gol și s-a dus totul. Era deja 3-0, am vorbit să încercăm să nu mai dăm goluri, să încercăm să dăm, dat am luat mai multe ca în prima repriză. La un asemenea scor, nu știu, de vină sunt absolut toți. Domnul Popa a reușit minuni anul trecut cu echipa. Am înceăut bine campionatul, suntem într-o cădere, dar cred că o vom scoate la capăt”, a precizat mijlocașul.

Dică a fost, firește, bucuros, și a spus că Poli nu i-a pus nicio problemă. ”Băieții trebuie felicitați pentru că au jucat bine, am făcut un joc foarte bun. Am reușit să câștigăm la o diferență foarte mare, Timișoara nu ne-a  pus nicio problemă defensivă. Mă bucur că am dar multe goluri, că băieții au înțeles că e un meci important, după care să ajungem al un punct de CFR. La 3-0 le-am spus că mai trebuie să dăm două goluri și să nu primim, să ajungem la cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat. Important este că echipa arată din ce în ce mai bine. Îmi amintesc acel 8-1, atunci am avut o evoluție extraordinară”, a spus antrenorul Stelei.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.