Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara termină sezonul regulat cu un meci pe teren propriu cu Concordia Chiajna, după ce au aflat că nu vor primi înapoi cele 8 puncte. Antrenorul Ionuț Popa se simte foarte nedreptățit și s-a plâns de decizia TAS, dar și de intervențiile FRF la Lausanne, și a precizat că se teme ca jucătorii să nu devină foarte nervoși și situația să degenereze în teren. De asemenea, tehnicianul a spus că suporterii au venit nervoși la ”Dan Păltinișanu”.

Ionuț Popa a spus că meciul cu Chiajna e cel mai important dintre cele jucate până acum. ”Îl consider cel mai important joc al nostru. Din acest campionat fiindcă este ultimul și în condițiile date, punctele contează enorm de mult în configurația clasamentului, înainte de play-out. Ne-am pregătit cum am putut în aceasta săptămână, am trecut în cinci zile peste două jocuri. Să speră că vom trece cu bine și peste acest al doilea joc. Lipsesc Doman, Mailat. Sper ca jucătorii să dea dovadă de determinare, ambiție și dăruire, care să ne permită să luăm cele 3 puncte.  Cred că dacă vom aborda meciul în stilul cel mai serios, vom câștiga”, a declarat tehnicianul despre meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul a spus că un grup de suporteri nervoși a venit la stadion. ”Aseară am plecat de la stadion mai târziu, m-au reținut un grup de 14-15 suporteri. Discuția m-a bulversat pur și simplu. Ei erau atât de porniți, am auzit atâtea blesteme la adresa FRF. Ne-au spus să călcăm în picioare tot ce e legat de FRF, inclusiv să nu mai participăm în Cupa României. Au vorbit și de mașini sparte ale arbitrilor, dar nu eu nu pot să fiu de acord cu așa ceva. Nu pot să fiu de acord cu această stare, dar, vrând-nevrând, s-a creat o stare de nervozitate. Voi încerca să aplanez această stare, dar e greul când grupul e nemulțumit. FRF a făcut demersuri împotriva noastră, eu consider că nu trebuie să se ajungă la TAS. A fost plătit un avocat bun din România. Le voi spune jucătorilor să se răzbune într-un corect, nu abuziv, cu ambiție și determinare”, a spus Popa, cu referire la teama ca echipa să nu ia foarte multe cartonașe pe fond nervos.

Antrenorul e convins că ASA Târgu Mureș și Pandurii nu pierd în ultima etapă, deși joacă cu Steaua și Dinamo. De asemenea, a pronosticat și cum vor fi meciurile în play-out. ”Pentru mine, lucrurile sunt mai mult decât clare. Dacă voi credeți că în afară de cele trei echipe, celelate echipe vor juca cu ardoare…Pentru cele trei locuri se luptă Timișoara, Târgu Mureș și Pandurii, restul echipelor sunt salvate. Amândouă cred că pierde (n.r. Steaua și Dinamo)”, a mai spus Popa.

Pedro Henrique nu se teme de meciul cu Chiajna și a spus că nu e interesat de forma lui Bălgrădean. ”E un meci important. Trebuie să ne facem jocul. Avem nevoie să câștigăm. Vom face totul, vom da maximul. Trebuie să câștigăm și așa vom face. Nu mă interesează cum joacă Chiajna, ne interesează noi să ne facem jocul și să câștigăm. Voi munci întotdeauna ca să marchez”, a declarat atacantul brazilian.

Meciul dintre Poli și Chiajna începe sâmbătă de la ora 18 și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Din alte surse , declarațile lui Ionuț Popa , reies mult mai pașnice și NU atît de radicale !
    Pentru a NU mai exista suspiciuni , la veridicitatea articolului , vă recomand ca , declarațile să le redați și , AUDIO !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.