Joma - JSport.roJSport.ro

Replicile savuroase ale lui Ionuț Popa au fost adesea comentate în studiourile televiziunilor de sport. Declarația de după meciul cu Viitorul, când antrenorul stabilit în Arad a spus că la meciul cu Steaua vrea ca jucătorii să-i arate că au ”ouă” nu a fost savurată de Ianis Zicu. Popa și-a spus părerea despre analiștii de la Digisport.

Zicu, plătit cu 9000 de euro pe lună în mandatul de manager a lui Daniel Stanciu, a punctat că Popa vorbește despre ”ouă” la o oră nepotrivită și că uită că și copii se pot uita la televizor. Antrenorul l-a apreciat pentru vocabularul său. ”Zicu este un nou exponent al fotbalului la televizor. Nu pot să-l contrazic, că are vocabular, are cuvinte alese. Eu am folosit o vorbă din popor”, a punctat Popa. Totuși, tenicianul a făcut o antiteză subtilă între ”fotbalul la televizor” și ”oamenii reali ai fotbalului”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Moderatorul Radu Naum este cunoscut pentru faptul că nu prea laudă clubul Poli Timișoara. Popa nu i-a dat numele, dar i-a lăudat pe ceilalți invitați permanenți ai săi, Gabriel Balint și Ilie Dumitrescu, întâmplător sau nu, foști steliști. ”Nu zic nimic de moderator, nu îi dau numele. Are ceva cu mine. Dar când e vorba de Gabi Balint sau Ilie Dumitrescu, tot respectul pentru oamenii reali ai fotbalului”, a mai spus Popa.

Jucătorii îi pot demonstra, sau nu, cele dorite lui Ionuț Popa joi seara de la ora 21,30.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.