Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a obținut un egal nesperat cu FC Viitorul, iar rezultatul a dus la stări de spirit firești în ambele tabere. Hagi a insinuat subtil că a fost furat de arbitri, iar Popa a fost ușor ironic, spunând că ”Regele” poate spune orice. Antrenorul Timișoarei a spus că vrea să vadă și „ouăle” jucătorilor la meciul de Cupă cu Steaua, de joi.

Pentru Popa, a fost o satisfacție firească. ”Rezultatul mă mulțumește pentru că sunt puține echipe care pot să facă rezultat la campioana României. Viitorul a jucat excepțional, mai ales în prima repriză. Am suferit mult în prima repriză, în a doua am echilibrat jocul puțin și cu noroc am egalat. E al cincilea meci când nu pierdem acasă. Din punctul meu de vedere, fotbalul e 75% noroc, 25% știință. În prima repriză am avut șanse mari, ei au avut două-trei ocazii, au dat în bară, au mai ratat o ocazie. Dar și la 0-0 am avut o ocazie rarisimă, Abraw cu capul. Mă bucur că echipa nu a căzut din punct de dvedere moral, nici psihic, nici fizic și am reușit să egalăm. Îi felicit pe toți jucătorii, care au dat dovadă de multă ambiție. Sunt convins că primarul și conducerea vor rezolva problemele financiare săptămâna viitoare. Am încredere în oameni cum am încredere și în echipă. Vreau să văd ce ouă au jucătorii mei la meciul cu Steaua de joi! Gică are tot dreptul să fie nemulțumit și de arbitraj, și de joc, pentru că este Gică, regele nostru, al fotbalului, și eu îl respect enorm”, a declarat antrenorul lui Poli, la Digisport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Hagi a fost cam ”ofticat”. ”Din păcate, un meci bun făcut de noi până în ultimul minut. Puteam să marcăm foarte multe goluri, dar așa e fotbalul. Am ratat foarte mult, s-a terminat egal. Ne pare rău, erau 3 puncte importante, mergem înainte. Trebuie să luptăm. Așa e normal când ești sportiv, trebuie să lupți. Am luat gol dintr-o fază ușoară, fotbalul te pedepsește. Din păcate, trebuie să avem 3 puncte, să marcăm 4-5 goluri, dar s-a terminat egal. Fotbalul nu e drept. Vreau să mă abțin să vorbesc prea mult, mai bine mergem înainte și vedem ce va fi. Le-am spus băiețulor că au jucat bine, meritau, am luat gol pe o greșeală. Sunt 2 puncte pierdute acasă”, a precizat antrenorul Viitorului la aceeași televiziune.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.