Poli Timișoara a pierdut cu 1-0 la Ploiești cu FC Voluntari, într-un meci decis la ultima fază, după ce gazdele au rămas cu om în minus. Ionuț Popa a fost nervos că echipa face economii și merge cu autocarul și a spus că îi vine să înjure pe oricine îi iese în cale, cerând condamnări penale pentru cei care dau bani publici la alte echipe. Claudiu Niculescu, firește, a fost fericit. 

Deocamdată, Poli a rămas pe locul 6, dar Popa spune că nu se mai poate gândi la clasament. ”E dezamăgitor să pierzi în ultimul minut când domini jocul în totalitate. Gazdele nu știu dacă au ajuns în două-trei situații…Neatenție mare în apărare. Cred că numai în Timișoara se poate întâmpla asta. Vii 10 ore cu autocarul, te întorci după cu autocarul, lupți ca un nebun, pierzi în minutul 93. La Timișoara se întâmplă cum nu se întâmplă în țară. La Timișoara nu există lege. De ce nu-i băgați la pușcărie pe cei care bagă bani? Că la Timișoara s-a spus că nu e legal. Timișoara merge cu autocarul, pierde în minutul 93, se întâmplă și furtună. Sunt așa de supărat că nu aș vrea să jignesc pe cineva anume. Sigur că suntem afectați. Dă-l dracu play-off, mă interesează pe mine dracu, play-off-ul asta. Îmi vine să îi înjur pe toți din calea mea.  Să vii să joci și să ai ocaziile pe care le ai, au scos-o ba de pe linia porții, ba am dat-o peste poartă. Din minutul 12 trebuia să fie 2-0, a scăpat Bîrnoi cu portatul, am avut minge scoasă de pe linia porții. Sunt supărat, nervos, trist, că nu vreau să-mi aducă prejudicii ce spun. Deplasarea de la Iași o facem cu elicopterul personal fiecare”, a declarat Popa la Digisport.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Claudiu Niculescu o vede pe Poli contracandidată la locurile de play-off. ”Am suferit mult în ultima perioadă, am avut meciuri în care în care am pierdut puncte. Astăzi a fost un meci destul de închis. O echipă care a venit să scoată un punct, s-au apărat foarte bine timp de 90 și ceva de minute. Dar totul este ciclic în viață, cum am pierdut în minutul 93 cu Steaua, s-a întors norocul cu fața spre noi. Chiar dacă golul a venit la ultima fază, cred că victoria nu poate fi pusă la îndoială. M-au interesat punctele puse în joc azi, nu spectacolul. Sunt 3 puncte care ne dau încredere, urmează o perioadă dificilă pentru noi. Sunt 7-8-9 echipe care se bat pentru intrarea în play-off,au apărut Botoșani, Timișoara”,a precizat Niculesu la același post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.