Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a reușit o reală „remontada”cu Pandurii, o victorie cu 3-1. Succesul a venit însă după o primă repriză foarte ezitantă a alb-violeților, care au și ratat un penalti. Până la urma, întoarcerea surprinzătoare a rezultatului i-a deschis din nou lui Ionuț Popa cheful de glume.

Antrenorul și-a permis o ”aroganță” la adresa LPF: ”Mi-a dat LPF un comunicat că dacă nu mă prezint cu jucătorii de la echipa mare, și vin cu juniorii, mă ard rău de tot, pe mine, dar și pe echipă. Zău, așa mi-e o frică…. De înnebunesc. Îi aștept să ne faca și teste anti-doping. Am vorbit cu cineva, să vedem care-i treaba. Am injectabile, am din astea care se bagă în venă. Mă refer la țuică de prune, de pere, cateodată și din aia de coarne, care e cea mai bună. Are un efect deosebit. Dacă mai bei și după vreo două grătare un pahar Castel Huniade, ești ca și drogat. Eu aş vrea să câştigăm Cupa Ligii, Cupa României şi, dacă se poate, să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Popa la Dolcesport și Digisport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gabi Cânu a spus că jucătorii merită statui în oraș dacă Poli se slavează de la retrogradare. ”Sperăm să ţinem ritmul până la sfârşit pentru că suntem angrenaţi pe 3 fronturi şi nu e uşor. Întrebat dacă ar renunţa la unul dintre cele două trofee pentru salvarea de la retrogradare, fundaşul a spus fără să stea pe gânduri: „Eu le-aş da pe amândouă. Dacă vom reuși să ne salvăm de la retrogradare, să ne facă statui prin toată Timișoara, să le pună prin tot orașul”, a declarat fundașul la cele două televiziuni.

Flavius Stoican nu i-a reproșat lui Sebastian Colțescu nicio eliminare, doar penaltiul dictat în prima repziă. ”Am început meciul bine, am avut o prima repriză foarte bună, cu ocazii de gol, o circulaţie bună a balonului, chiar dacă în unele momente am avut doar posesie, fără progresie. Într-adevăr, după pauză am primit acel cartonaş roşu şi cred eu că apoi ne-am retras un pic, au venit şi acele greşeli personale şi totul s-a dus de râpă. Nu ştiu dacă am ceva să-i reproşez domnului Colţescu, cât am ceva să-i reproşez asistentului.În minutul 20 şi ceva, când a dat penalty, nu a fost penalty. A fost un fault în afară careului, l-a pus el în careu. Chiar el m-a întrebat după meci cu ce a influenţat rezultatul. Cum să dai penalty într-o situaţie din asta? Că eu azi aveam câteva milioane primă, 30 de milioane, şi puteam să pierd banii. Şi i-am pierdut, dar e adevărat că nu din cauza lui”, a spus Stoican la Dolcesport.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.