Joma - JSport.roJSport.ro

Ionuț Popa a făcut o declarație în stilul său caracteristic după ce Poli a prins barajul în urma înfrângerii Pandurilor. Antrenorul va da piept cu UTA Arad, fosta sa echipă, și a vorbit și acum despre meciuri jucate nu tocmai la capacitate de 100%, dând vina pe Mediaș pentru că i-au ținut pe Pandurii în cursă cu egalul din penultima etapă.

Popa a vorbit și despre motivarea jucătorilor, dar mai mult despre alte echipe. ”Mă doare că a jucat Eric astăzi și nu a jucat cu Târgu Jiu (n.r. brazilianul a avut două etape de suspendare), mă doare că am văzut echipa din Mediaș jucând fantastic astăzi și jucând mai slab la Târgu Jiu. Nu am gestionat noi nimic, Dumnezeu a gestionat. Am încercat să stăm ușor pe pământ, am făcut câteva mișcări, fundașul central l-am trimis vârf, cred că am avut și 11 metri la Șeroni. După cum au fost celelalte meciuri, sincer, nu speram. Toată lumea știa că celelalte rezultate vor fi clare: Bate Chiajna la Voluntari, noi pierdem aici. Toți cei care joacă pe la pariuri, care știu mai bine ca noi, specialiștii, au susținut că așa vor fi rezultatele. Le-am spus jucătorilor că ori murim, ori trăim, iar la pauză am avut un discurs scurt: mai aveți 45 de minute să sperați la Liga I. Nea-m rugat, am fost și la mănăstire la Prislop. Mulțumesc doar divinității”, a spus Ionuț Popa, întrebat dacă mulțumește și Botoșaniului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul a mai lansat niște „săgeți” și a insinuat că UTA nu dorea de fapt o promovare, iar el a fost scos de țap ispășitor. ”Am plecat de la UTA foarte supărat, pentru că am vrut să promovez, iar mulți de acolo n-au vrut să promoveze și au dat vina pe antrenor. De aia am și plecat. Eu mi-aș dori ca UTA să promoveze și Poli să rămână în Liga I, așa mi-aș dori eu”, a mai adăugat Popa, care locuiește în Arad și făcea aproape zilnic naveta spre Timișora.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.