Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara joacă miercuri cu Viitorul în Cupa Ligii, iar Ionuț Popa a avut un mesaj interesant pentru Comisia Centrală a Arbitrilor. Tehnicianul a spus că cere doar ca echipa sa să fie arbitrată corect. Popa a punctat că nici nu îi va mai saluta pe arbitri, și l-a invitat pe șeful arbitrajului românesc, Kyros Vassaras, la meciurile alb-violeților.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru acest meci este incert Cristian Scutaru, iar Bogdan Străuț e indisponibil. De aceea, tehnicianul a spus că va încerca un sistem 3-6-1. ”Probabil că echipa va suferi unele modificări în ceea ce privește așezarea, în ceea ce privește jucătorii. Voi da șansa tuturor să își valorifice potențialul. Noi tratăm fiecare meci cu gândul de a-l câștiga. Eu nu fac diferența între meciurile de Cupă și cele de campionat. Îmi este frică în primul rând nu de adversar, ci de arbitraj. Îmi propun să nu mai vorbesc despre arbitri, să nu mai vorbesc cu ei, să nici nu îi salut nici pe cei pe care îi cunosc. Nu știu dacă la temperamentul meu voi reuși”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul a spus că a încercat să el refacă moralul elevilor săi. ”În aceste zile am încercat să remontăm starea psihică a echipei, să îi facem pe jucători și pe noi să nu ne mai gândim la incidentele din meciurile cu Dinamo și Târgu-Jiu, unde nu eu consider, ci realitatea o spune, că am fos dezavantajați total. Le aduc aminte celor care conduc fotbalul românesc: Timișoara s-a pregătit de Liga a II-a, dar regulamentele au impus-o în Liga I. Dacă am ajuns aici nu cred că ar trebuie să ni se aplice o corecție. Îmi cer scuze, dar așa văr eu lucrurile. Timișoara s-a pregătit de Liga a II-a și vrea să arate că poate juca cu acești jucători un fotbal bun în Liga I. Să nu ne ia nimeni așa, că suntem vai de capul nostru, să ne calce în picioare. Nu e cer să fim ajutați, ci doar să fim lăsați în pace, să vedem până unde putem întinde coarda valorică”, a spus Ionuț Popa.

Tehnicianul l-a invitat pe Kyros Vassaras la meciurile lui Poli. ”Îi trimit eu un mesaj prin care îl rog pe domnul Vassaras să participe la meciurile lui Poli, indiferent unde ar juca. Mi-ar face o mare plăcere. Nu îi cer explicații, nimic, doar să asiste la jocurile noastre, să spună, domnule profesor, ați pregătit prost jocul,sau ați pregătit foarte bine jocul. Dacă în fiecare etapă sunt două, trei probleme de arbitraj, înseamnă că e ceva, nu sunt eu chiar așa tâmpit. Nu vreau să fiu ajutat de arbitri. Am mai văzut meciuri fără arbitri, arbitrat de noi, dar arbitri fără meciuri, nu. Eu dacă vorbesc de ei sunt amendat și trimis în tribune, ei sunt rar penalizați”, a conchis antrenorul lui Poli.

Mijlocașul Iulia Roșu vede meciul de Cupa Ligii ca pe o ocazie ca echipa să își refacă moralul. ”Eu consider că aceste meicuri din trei în trei zile ne pot reface moralul înainte de meciul de campionat cu Astra. Toată lumea a observat ce s-a întâmplat duminică seara, nu e normal să se întâmple așa ceva la acest nivel. E destul de greu să digeri un astfel de rezultat și situația din clasament. Noi nu vrem decât să jucăm fotbal. Pentru asta ne pregătim cu domnul profesor, să obținem cât mai multe puncte. Noi ne-am pregătit de Liga a II-a, cu două zile înainte de meci am aflat unde vom juca. Faptul că suntem persona non grata nu ne face cinste”, a declarat Roșu.

Meciul începe miercuri seara la 19 pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.