Joma - JSport.roJSport.ro

ionut_popaPoli Timișoara a câștigat cu 2-0 în șaisprezecimile Cupei României, cu Chindia Târgoviște, iar alb-violeții nu au mai luat gol de o lună de zile! Ionuț Popa i-a lăudat iar pe jucători și a recunoscut, voalata, că un nou antrenor îl pândește după cotitură. Doman a vorbit despre primele și salariile restante ale timișorenilor.

Ionuț Popa a vorbit și el de problema financiară și are încredere în promisiunile conducerii. ”Noi ne-am propus să mergem mai departe. Mă bucur pentru jucătorii că au realizat niște lucruri minunate din vară până acum. Asstăzi am întâlnit un adversar bun de liga a II-a, băieții au jucat foarte  serios, mai puțin la 2-0 când poate s-au considerat cu sacii în căruță, dar eu pun acest lucru și pe faptul că echipa e obosită la ora actuală. Plecăm cu autocarul și mă gândesc în perspectiva jocului care urmează da la Botoșani, unde întâlnim o echipă foarte-foarte bună, sper să nu se instaleze oboseala. Echipa a câștigat al patrulea joc oficial, nu a  primit gol. Este un lucru minunat, trăim un sentiment aparte.Cred că și toți suporterii echipei noastre se bucură de acest moment. Am  vrea să mergem mai departe în continuare, și să le mulțumim în continuare jucătorilor. S-au schimbat antrenorii care cred că vor să vină și ei. Își mai schimbă opinia, părerea, așa e în fotbal. Rică Neaga este un fost jucător, vine din fotbal, vine din iarbă, este aproape de noi, sperăm să facă treabă la echipă. Doman este un jucător  inteligent, a înțeles apelul meu, mă bucur că s-a făcut înțeles. Domnul Drăgoi a avut o discuție prietenească cu jucătorii, a pus punctul pe I, a explicat cum se primesc banii banii. În curând vor primi jucătorii  primele de joc și apoi și salariile”, a punctat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Doman spune că acum se sime apt și a slautat venirea lui Adrian Neaga la club. ”Sunt două goluri foarte  importante pentru mine, primele sezonul acesta. E foarte important pentru moralul meu. Sper că  aceste goluri au fost ca o descătușare, și pe viitor să sper să marchez mai mult și  să ajut echipa mai mult. Suntem într-un moment foarte bun, secretul e simplu suntem foarte uniți, muncim și suntem foarte determinați. În situația foarte grea în care ne aflăm, acestea erau singurele lucruri care să ne adune, și să facem ceva, să scoatem puncte și cred că avem câștig de cauză. Eu vin după o perioadă grea, în ultimi patru ani, am pierdut vreo trei cu accidentările, nu am fost la randament maxim. Pot să spun că acum sunt aproape de 100%. Cu antrenorul vorbim mereu. Îmi spune mereu ceea ce trebuie să fac, eu am înțeles ce trebuie să fac, dar nu îmi iese tot timpul. Astăzi cred că mi-am făcut datoria și vreau să-mi ajut echipa cât mai mult pe viitor. Este un moment foarte bun, cred că ar trebui să fim apreciați mai mult, pentru că în niște condiții foarte grele, noi facem performanță, e a patra victorie consecutivă. Cred că la Timișoara nu au mai fost de mulți ani patru victorii consecutive și fără gol. Noi înțelegem că este o situație foarte grea, dar și ei trebuie să ne înțeleagă și să ne respecte mai mult, vorbesc de conducătorii noștri. Am avut o discuție cu președintele, ei trebuie să înțeleagă că fotbalul este singura noastră sursă de venit, și cred că am fost destul de înțelegători până acum. Suntem un grup foarte unit, ne respectăm între noi, ne respectăm pe noi înșine, nu s-a pus niciodată problema de greve sau răzmerițe sau alte lucruri. Așteptăm ca situația să se remedieze într-un fel sau altul. E foarte important. În primul rând e o lovitură de imagine pentru noi (n.r. venirea lui Rică Neaga). Aveam nevoie de un om care cunoaște fotbalul în staff-ul administrativ, pentru că nu aveam niciun om de fotbal. E un lucru bun, l-am primti cu brațale deschise în familia noastră, sperăm să facem o treabă bună”, a punctat mijlocașul.

Rică Neaga e convins că Poli va primi cele 8 puncte, ar spune că și fără, e sigur că alb-violeți se salvează de la retrogradare. ”Băieții trebuie felicitați, pentru că au depus efort. Sunt pe un drum foarte bun, și chiar am crezut că vom trece mai departe pentru că ultimele evoluții ne-au dat speranțe înaintea acestui meci. Mi s-a oferit această șansă, este Liga I. Voi pune umărul cât pot de mult cu experiența pe care am avut-o ca fotbalist, ca această echipă să meargă mai departe. Chiar dacă sunt probleme la club în momentul de față, sperăm să trecem peste aceste probleme. Este un grup foarte frumos la Timișoara și acești băieți merită să facem toate eforturile ca această echipă să meargă mai departe. Sperăm să ne vină și cele 8 puncte de care am fost privați. Eu sunt convins că ne vom salva anul acesta de la retrogradare, cred că vom rămâne în Liga I și fără cele 8 puncte”, a spus conducătorul.

Nicolae Croitoru, antrenorul de la Chindia, a recunoscut superioritatea bănățenilor. ”Nu neapărat, poate sunt dezamăgit pentru că ne-am fi dorit mai mult de la joc. Am venit preocupați să jucăm. Ne-am dorit să câștigăm, fără doar și poate, însă nu am reușit și nu am reușit în primul rând pentru că Timișoara ne-a fost superioară astăzi și îi felicit cu această ocazie. O victorie meritată. Pe de altă parte, și noi avem partea noastră de vină, și primul gol și golul doi puteau fi evitate, cu mai multă concentrare. Două faze destul de simple care au stabilit scorul final. Am mai făcut și alte greșeli neprovocate. Cu toate lucrurile astea, era și normal să conducă la o victorie a Timișoarei. Cred că astăzi s-a simțit prin maturitate, agresivitate, viteză de joc, lucrurile acestea cred că s-au simțit. Trebuie să recunoaștem în același timp că este o echipă pe un trend ascendent, o creștere evidentă de formă și lucrurile acestea se văd și în campionat”, a spus tehnicianul la aceeași televiziune.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.