Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara primește vizita celor de la Astra Giurgiu sâmbătă, după victoria din Cupa României. Ionuț Popa spune că primarul l-a reconfirmat în funcție, dar chiar și așa, nu poate să nu fie îngrijorat. Problemele de lot sunt la fel de numeroase, cu suspendări și accidentări.

Revine Soljic după suspendare, dar va fi suspendat Artean. Sunt accidentați în continuare Străuț, Drăghici, Cânu și Șeroni. Popa cere determinare echipei. ”Mizăm pe un reviriment al jucătorilor, pe o determinare demonstrată în urmă cu ceva timp. Le reamintesc că în fotbalul românesc, valoros sau nevaloros, diferența o face determinarea. Am avut un episod interesant. Conducerea i-a îndemânat să aibă încredere în el. Primarul ne-a spus că suntem confirmați și că nimeni nu se va atinge de vreun jucător până în februarie. Eu aș vrea să ieși din perioada aceasta care nu ne convine. Mă deranjează…Antrenorul trebuie să iasă în evidență prin ceea ce face. E ca și cum i-ai spune unei femei că e grozav, indiferent cine intră pe teren”, a declarat Ionuț Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul a lăudat Astra și a vorbit de importanța absenței lui Cânu. ”Adversarul nostru este o fostă campioană, o echipă care a trecut prin momente grele. S-au despărțit de mulți jucători, dar și-au și adus jucători buni. S-a întors Seto, au adus doi jucători de atac, Le Tallec a fost la Liverpool, îl au pe Ioniță, care cochetează cu câteva echipe din Europa. Joacă pe părțile laterale, au jucători rapizi, inventivi. E o echipă greu de învins, dar nu imposibil. Sper ca jucătorii să dea totul pe teren, indiferent de cine va intra. Absența lui Cânu mă îngrijorează cel mai mult, el era antrenorul din teren, cu el jocul se desfășura altfel. Era ordonată linia de apărare, ceilalți erau mai motivați”, a punctat Popa.

Astra face un antrenament vineri după-amiază, dar jucătorii lui Poli au spus că nu merg să-i spioneze. „Atmosfera este destul de bună. Venim după o serie negativă, avem nevoie de o victorie, ca să ne ridicăm moralul. Ne dorim să câștigăm împotriva celor de la Astra, ei cu Botoșani sunt surprizele plăcute ale acestui campionat. Cu toate că au pierdut mulți jucători de valoare, au reușit să se mențină acolo sus. Nu avem timp de spionat, noi avem antrenamentul nostru, ne pregătim să jucăm cât mai bine, să știm ce avem de făcut. Nu știu dacă poate fi vorba de o favorită. Noi jucăm pe teren propriu, ei țintesc acolo sus. Pornim cu șanse egale. Fiecare jucător de la Astra e valoros, dar noi trebuie să ne organizăm noi bine jocul. Cel care îl avea în grijă pe Ioniță va intra”, a precizat Gabriel Vașvari.

Meciul se va juca sâmbătă seara la 20,45 și e televizat Digisport, Telekomsport și Look TV.

foto: Constantin Duma, Agerpes

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.