Joma - JSport.roJSport.ro

Poli e pe cai mari după ce le-a bătut și pe CFR Cluj, și pe Dinamo, însă Ionuț Popa a părut din nou că nu se poate elibera și de anumite griji. Tehnicianul a spus că succesele au fost la întâmplare, și deși echipa joacă foarte bine și fără Mailat, antrenorul a amenințat din nou cu mersul la DNA pentru memoriul fotbalistului. Cosmin Contra a fost foarte dezamăgit de echipa sa și a spus că nu știa ce să facă de pe bancă.

Popa a spus că Dan Petrescu și Cosmin Contra sunt ambii potrivți pentru postul de selecționer. ”Când a început  jocul mă gândeam să nu luăm multe pentru că Dinamo a început agresiv, a dus mulți jucători în careul nostru. Îmi era frică să nu luăm bătaie la scor. În repriza a doua am avut două ocazii, în minutele 56 și 57. Mă bucur că am câștigat. Ce să zic, nimic mai mult. La penalti nu mă uit niciodată. La Iași am desemnat doi jucători să dea penalti și amândoi au ratat. Cei de la Dinamo strigau să merg eu la națională, iar maseurii îmi spuneau să-i iau la națională. Cei doi antrenori merită să fie selecționeri. Una e să fie antrenor, alta selecționer. Azi am jucat fără doi jucători de bază, Doman, Țigănașu și Mailat, dacă clubul nostru pierde acest caz, se va ajunge în justiție. Noi i-am plăti bani luni, iar el duminică a depus memoriu. Dacă cei de la Comisie consideră duminica zi lucrătoare, vom merge la doamna Kovesi. A fost nimereală și cu Cluj și cu Dinamo. Noi suntem o echipă care astăzi nu am vrut să fim mică. Îi felicit pe jucători, e meritul în exclusivitate numai al lor. Mă gândesc la rezultate, să avem o echipă bună”, a declarat Popa la Digisport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gabriel Vașvari, golgheterul echipei, a fost modest la declarații, după un nou meci în care a fost mintea limpede de la mijloc. ”Dinamo a jucat foarte bine în prima repriză, ne-au dominat și au ratat câteca ocazii, dar în repriza a doua, noi am avut situațiile mai bune. Până la gol a avut Ivan două ocazii și Bîrnoi, una. E o presiune mare la fiecare penalti, mă bucur că reușesc să-mi stăpânesc nervii și să reușesc să marchez în continuare. Ne pregătim bine, suntem o echipă bine organizată, toți tragem la aceeași căruță și cred că asta e destul”, a declarat mijlocașul.

Cosmin Contra a fost foarte supărat. „Stăteam pe bancă și nu știam ce să fac. Timișoara e o echipă foarte periculoasă, bine așezată în teren, care pe contraatac e una dintre cele mai bune în momentul de față din România, cu jucători foarte rapizi. Au egalat foarte repede după ce noi am marcat. Noi am început foarte bine jocul, am și marcat după care a venit faza aia de la penalti, au egalat, și, după pauză, nu-mi explic ce s-a întâmplat. Chiar nu găsesc explicația. Le-am zis că eu sunt primul, că nu merită să purtăm acest tricou, nici ei! Știam că Jeremy trebuie să se adapteze la noii colegi, la sistem, cu colegii și Adam Nemec. Nu a avut prospețime. Dar chiar și așa, am avut ocazii periculoase în debutul meciului, chiar și ocazia lui Costache. Nu am știut să gestionăm acest 1-0, să jucăm la rezultat. A venit un cadou în a doua repriză, ne-au marcat 2-1 și acolo s-a rupt ceva în sânul echipei. Mai erau foarte multe minute din repriza a doua, dar nu am reușit să avem limpezime în acțiuni, nici în repriza a doua nu am avut cursivitate. Ei s-au apărat foarte bine și au plecat pe contraatac foarte periculoși. E o victorie meritată a Timișoarei, după cum am arătat noi. Dacă vom continua așa, va fi foarte greu să prindem play-off-ul. Dar, pun pe seama unui accident și sper să ne revenim”, a declarat Contra.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.