Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara nu iese din pasa proastă în care a intrat, iar în prima etapă din retur, a pierdut cu Concordia Chiajna la scorul de 3-0. Ionuț Popa a fost tot mai abătut, dar nu a criticat jucătorii, ci situația tot mai problematică în care se află echipă. De cealaltă parte, ”comisarul” Moldovan a fost unul dintre puținii tehnicieni care au spus cum au câștigat duelul tactic.

Tehnicianul s-a plâns că la Poli nu sunt prime. ”La 3-0 nu prea ai chef de discuţii. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, ei au vrut, dar nu au putut. Nu am putut să modificăm structura echipe, nu am reuşit să intrăm în joc. Am avut 11 metri clar la henţul lui Manasse, cred că dacă dădeam gol atunci, se schimbau lucrurile. Am întâlnit o echipă motivată şi norocoasă, rar am văzut aşa echipă norocoasă. În prima repriză trebuia să le dăm trei goluri, iar apoi golul doi şi trei au fost marcate cu noroc. Şi ei se mirau, au avut un bulan fantastic, problema e echipa cu totul. Am spus, lotul nostru este numeric insuficient. Când ai pe foaie patru-cinci juniori…Dacă nu se modifică echipă, indiferent că e vorba de componenţă, ajutor… Noi efectiv ne chinuim cu această echipă. Chiajna a primit primă de 30.000 de euro, la noi motivaţia lasă de dorit, a declarat antrenorul lui Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Popa a explicat absența lui Croitoru, dar și povestit cum George Neagu a rămas la echipă, dar nu a fost inclus pe lista de 25 de jucători. ”Croitoru a avut o ieşire nepotrivită la meciul cu CFR, a ieşit mai repede de pe bancă şi Consiliul Director a luat decizia de a-l exclude din lot o perioadă determinată. El e pe listă, doar Neagu nu e. Doman este un jucător care a lipsit mult, individualist. Azi nu a confirmat. Avem şi ghinionul juniorilor anul aceasta. Bianconi este mult sub nivelul Ligii I. Încercăm să evităm retrogradarea, a mai precizat Popa.

Ion Moldovan a explicat că a bătut-o pe Poli după ce a închis spațiile pentru cele două extreme rapide. De asemenea, e convins că Popa poate scoate alb-violeții din pasa proastă. ”Este o seară frumoasă pentru noi, am reuşit a patra victorie împotriva unei echipe care ne-a pus probleme mari, mai ales după golul marcat, în repriza a doua. Ne-au făcut să fie atenţi la jocul nostru chiar la un moment dat ne apăram în propriul careu, dar apoi, prin golurile excepţionale ale lui Claudiu Bumba, pe teren a fost o singură echipă. Golul lui Batin este un gol care a încununat activitea întregii echipe. Cu siguranţă ar fi prematur să ne gândim la play-off. Calificarea în play-off trebuie să fie o consecinţă a jocului nostru. În momentul în care a marcat Bumba al doilea gol au pierdut definitiv. Poli a pierdut când am obligat-o să joace poziţional. Le-am închis spaţiile de care aveau nevoie având în vedere că Bârnoi şi Munteanu erau doi jucători de viteză. Eu cred în capacitatea lui Ionuţ Popa de a remonta echipa. Este un punct de vedere personal, Timişoara merită mai mult decât i se oferă în acest moment”, a spus antrenorul oaspeților.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.