Joma - JSport.roJSport.ro

torjeGabriel Torje nu a mai fost convocat la națională la ultimele acțiuni ale primei reprezentative. Aparent, absența a fost motivată de o accidentare suferită de timișorean, dar și lipsa jocurilor la Terek Grozny, însă presa centrală a înaintat un motiv surprizător referitor la neconvocarea lui Torje.

Torje ar fi sărit la bătaie la atacantul Florin Andone, nervos că nu mai era titular la echipa națională. ”Gabi este un băiat senzaţional. Câtă vreme joacă, e un om de bază al grupului, cu personalitate şi iniţiativă, dar dacă stă rezervă nu te mai înţelegi cu el. Nimic nu-i convine şi creează o atmosferă neplăcută”, a declarat pentru Digisport o sursă de la națională care a dorit să rămână anonimă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adi Mutu a făcut un comentariu ironic la aceste acuzații. ”Unde să sară Torje? De pe scaun sau de unde? Are un un metru și douăzeci. Nu știu ce să zic. Dacă au avut o discuție să o rezolve și apoi să tragă pentru echipa națională”, a spus actualul conducător de la Dinamo. La Terek, Torje a jucat 195 de minute în prima ligă rusă, plus 40 în Cupa Rusiei.

foto: cancan.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.