Joma - JSport.roJSport.ro

Liga I va începe peste opt zile, dar Poli Timișoara nu știe dacă va primi finanțare din partea autorităților pe noua legislație sau nu. În lipsa unor norme de aplicare, juriștii din Primăria Municipiului Timișoara au spus pas. Între timp, clubul așteaptă prima tranșă din drepturile TV, dar și banii rămași din Cupa Ligii.

Ministrul Marius Dunca a spus că noua lege nu va avea norme de aplicare, și că totul va fi la latitudinea primăriilor și consiliilor județene. Poli are datorii de patru salarii restante, dar și peste 2 milioane de euro la ANAF, unde nu s-a mai plătit niciun leu din datorie. Deocamdată, juriștii din PMT se opun finanțării clubului din bani publici. ”Juriștii primăriei au spus că finanțarea nu este legală. Dar vom căuta soluții”, a declarat vicepreședintele Radu Birlică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli așteaptă prima tranșă din drepturile TV, peste 500.000 de euro, până la finalul acestei luni. Despre banii din Cupa Ligii, alb-violeții nu mai au informații. O parte din suma ce o are de primit clubul e cesionată la CJT pentru chiria stadionului. ”E tare dubios cu banii din Cupa Ligii. Nu mai știm absolut nimic”, a mai spus Birlică.

Prima etapă din noul sezon începe vineri, 14 iulie, și se termină luni, 17 iulie.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.