Joma - JSport.roJSport.ro

În luna mai, pe ”Dan Păltinișanu” se vor aduna vedete ale fotbalului românesc, pentru o cauză de suflet. Sub titulatura ”Meciul deceniului”, Stelele Fotbalului Românesc vor da piept cu Stelele Banatului, pentru a aduna bani pentru a dota cu echipament de ultima generație secția de malformații faciale de la Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” unde sunt operați copii cu ”buză de iepure” și ”gură de lup”.

Anual, la clinică se operează aproximativ 100 de astfel de cazuri, de copii din întreaga regiune. Cei de la Rotary Club Timișoara Ripensis au strâns bani pentru a dota secția cu echipamente de ultima generație, dar mai este nevoie de un aparat de anestezie, care costă 39.000 de euro plus TVA. În acest sens, se organizează ”Meciul deceniului”, cu intrare liberă. Partida va începe în data de 18 mai la ora 17, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar la stadion vor fi urne pentru donații.  Au confirmat participarea deja mai mulți foști jucători, dar organizatorii mai țin câteva nume-surpriză pentru luna mai.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În echipa Stelelor Fotbalului Românesc vor evolua: Miodrag Belodedici, Ionuț Lupescu, Dorinel Munteanu, Ioan Andone, Toni Doboș, Ciprian Marica și Iosif Rotariu.

În echipa Stelelor Banatului vor juca: Sorin Vlaicu, Florin Bătrânu, Titi Varga, Ovidiu Cuc, Aurel Bărbosu, Octavian Popescu și Marcel Băban.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.