Poli Timișoara încheie sezonul regulat în deplasare la CSU Craiova, un meci foarte dificil pentru echipa lui Leo Grozavu. Mihai Roman nu va putea fi utilizat, iar debutului lui Ciaccheri sau Carabela stă deocamdată sub semnul întrebării, mai ales că clubul nici nu i-a prezentat la conferința de presă. Chiar dacă a a debutat cu stângul, nou tehnician al alb-violeților este încrezător că problemele se vor rezolva.

Cânu încă nu și-a revenit, Haruț nu a făcut antrenamente, iar Grozavu nu e sigur că va juca cu Munteanu. ”Ca orice partidă de campionat e ultima etapă, ne dorim să lăsăm o impresie pozitivă, nu trecem prin cea mai fastă perioadă. Trebuie să acceptăm realitatea. Să arătăm că avem orgoliu. Degeaba vorbim dacă nu arătăm pe teren. Au fost multe greșeli la ultimul joc. Noi am incercat să dublăm anumite posturi. Mai ales partea stângă, Carabela e și U21, Ciaccheri, ținând cont că avem probleme în atac. Sper să se integreze. Cu Șeroni am avut o discuție, e nevoie de toți jucătorii. Vom juca pe un stadion frumos, cu o atmosferă extraordinară. Mai mult ca sigur vor fi 18-19 mii de oameni. Dar și noi trebuie să fim pregătiți, ca oponenți ai Craiovei, trebuie să ave orgoliu. Din păcate, toată lumea ne cântă prohodul”, a precizat Grozavu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tehnicianul nu e decis încă asupra formulei de start, una în care pot părea din nou schimbări. Antrenorul a sugerat că tot ce a găsit aici îl nemulțumește. ”Pentru noi miza este cred mult mai mare decât cea a punctelor. O victorie ne-ar da o altă stare cum să abordăm play-out-ul, un rezultat pozitiv ar avea un alt impact asupra jucătorilor. Îmi doresc ca de la meci la meci să cunosc mai bine jucătorii, să avem progres în jocul și calitatea echipei. Îmi doresc să pot transmite jucătorilor starea mea, ambiția mea. Îmi doresc ca la meci să avem starea corespunzătoare și să eliminăm greșeșile individuale. Mai mult ca sigur Craiova va utiliza jucători care au jucat mai puțin. Sunt nemulțumit de tot, de lot, de pregătire, de tribune, de baza de antrenamente. Să nu credeți că a venit Mesia. Lucrurile acestea trebuie făcute cu răbdare”, a mai precizat Grozavu.

Cătălin Straton are ambiții mari la duelul cu fosta sa echipă. ”Este un meci cu o echipă bună. Când ne vom pune e picioare, sigur vor veni victoriile, suntem echipa care a revenit de la – 14. Suntem un grup unit, mai ales acum că a venit Mister. Este un meci cu fosta mea echipă, ne dorim să câștigăm și să începem partea a doua încrezători. Craiova este o echipă bună, care se bate la campionat, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergem acolo să ne predăm, trebuie să demonstrăm că suntem jucători profesioniști”, a precizat Straton.

Meciul începe vineri la ora 20,45 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.