Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la ASU Poli s-au implicat adesea în ajutorarea semenilor noștri cu probleme. Clubul alb-violet este și alături de Vladimir Neag, un copil de doar 2 luni care are grave probleme de sănătate. Pentru a strânge bani pentru micuțul care are nevoie de tratamente costisitoare, clubul scoate la licitație un tablou.

Tabloul are ca tematica un mesaj prin care galeria cinstește memoria Eroilor Revoluției române din 1989, realizat de Flavius Ivan, cel care are pagina de Facebook ColorS. Licitația a început astăzi și se încheie duminică, la ora 17. Se pornește de la suma de 200 de ron. Vladimir este bolnav din cauza unei infecții intraspitalicești. ”Suntem Andreea și Mihai, părinții eroului nostru Vladimir Ioan, un băiețel minunat care a venit pe lume în 8 octombrie 2019, perfect sănătos și care ne-a bucurat inimile. Din nefericire a ajuns mai repede decât ar fi trebuit să lupte pentru ceea ce de drept îi aparține, sănătatea și integritatea fizică. La 10 zile a contractat printr-o injecție o bacterie intraspitalicească, care a escaladat rapid la septicemie și complicații majore la nivelul piciorului și a șoldului. Au urmat 40 zile de spitalizare în România și în Ungaria, administrare succesivă a 4 antibiotice foarte puternice, zeci de branule și cateter venos central, o intervenție chirurgicală, 14 zile tub de dren, gipsarea picioruțelor și a soldului, radiografii, ecografii și RMN și altele.. Și lupta este abia la început”, povestesc părinții micuțului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru ca Vladimir să își revină, deoarece afecțiunea îi poate afecta dezvoltarea, mai este nevoie de tratamente multiple. O afecțiune similară a avut și micuța Kassandra Rotariu. ”Urmează o nouă internare, investigații și intervenție chirurgicală pentru curățarea zonei afectate a piciorului, repararea șoldului luxat și a capului femural necrozat. Diagnosticul actual de osteoartrită septică/osteomielită este extrem de rar întâlnit la bebeluși, iar șansele pentru o recuperare bună se găsesc doar la clinici din afara țării, care impun costuri care pe noi nu ne-au găsit pregătiți… Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat până acum și vor să se implice în luptă alături de eroul nostru Vladimir!”, mai povestesc părinții bebelușului.

Recent, cei de la ASU Poli au licitat tricoul lui Ianis Hagi de la Genk, pentru Zlatan Nicolin, alt copil grav bolnav. Tricoul s-a vândut cu 6500 de lei, iar din donații, s-au mai adunat 15.000 de lei. De asemenea, clubul sprijină Fundația Pentru voi, dar și pe fanul în fotoliu rulant, Andrei Gerber. Pentru Vladimir Neag, se poate licita astfel:

• comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• email la contact@sspolitehnica.ro;
• postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro;
• donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar – Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cont IBAN: RO76RZBR0000060012312108 – vă rugăm să menţionaţi „pentru Vladimir”.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.