Joma - JSport.roJSport.ro

Liga a V-a Timiș încă nu a intrat în vacanță, dar clasamentul la vârf nu mai poate fi schimbat în niciuna dintre cele trei serii. Echipele care vor juca anul viitor în Liga a IV-a sunt Unirea Tomnatic, ASO Deta (foto) și FC Bazoșu Vechi.

Prima serie a fost câștigată autoritar de Unirea Tomnatic, formație ajunsă acum la 82 de puncte. În ultima rundă, Tomnaticul va juca acasă cu Pobeda Dudeștii Vechi II. Cea mai disputată serie a fost a doua, câștigată de ASO Deta până la urmă. Echipa din sudul județului a ajuns la 72 de puncte, față de 68 câte are Flacăra Parța, iar în ultima rundă va juca acasă cu ocupanta locului secund. În seria a treia, Bazoșu Vechi are 81 de puncte și încheie sezonul pe terenul Dragșinei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește situația la retrogradare din Liga a IV-a Timiș, locurile 15 și 16 sunt încă în stand-by. Dacă Ghiroda va promova în fața celor de la Inter Petrila, Progresul 1906 Ciacova e salvată. AS Peciu Nou depinde de Mama Mia, dacă echipa va fi reinvitată în Liga a III-a, dacă va continua la Jimbolia în Liga a IV-a sau dacă se va desființa, situația ”pizzerilor” fiind incertă în momentul de față.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.