Joma - JSport.roJSport.ro

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic reiau la sfârșitul lui august partidele din Liga I. Conform programului stabilit, vicecampioana va primi vizita campioanei en-titre chiar în prima rundă!

În 25 august, Fortuna va juca acasă cu Olimpia Cluj, un debut foarte tare de sezon. Ulterior, prima deplasare a echipei din Becicherecu Mic va fi la Independența Baia Mare, în intervalul 1-4 septembrie. În 8 septembrie, Fortuna primește vizita Universității Alexandria, pentru ca în, în funcție de pauzele prilejuite de programul naționalei, în 15 sau 29 septembrie, bănățencele să aibă meci la CSȘ Târgoviște.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În octombrie, Fortuna va juca acasă în 13, cu Luceafărul Filiași, pentru ca în 20 să aibă deplasare la Fair-Play București. În 27, la Becicherec va veni Piroș Security Arad. Luna noiembrie înseamnă patru meciuri și finalul de tur. În 2, Fortuna va juca în deplasare la Heniu Prundu Bârgăului. Urmează două meciuri acasă cu Universitatea Galați și Selena Constanța în 17 și 24 septembrie, iar în 30, e ultima depalsare, la Vasa Femina Odorhei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.