Joma - JSport.roJSport.ro

Mulți pariori profesioniști plasează exclusiv pariuri individuale pe handicapuri asiatice, o opțiune care le permite să joace acoperit.

Returnarea integrală sau parțială a mizei reprezintă un avantaj imens.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă vrei să pariezi ca un profesionist, poți afla din acest articol tot ce este de știut despre „liniile asiatice”. Potrivit site-urilor acreditate să scrie despre pariuri online, „handicapul asiatic este o metodă de a paria pe un eveniment ce presupune acordarea (virtual, de către casa de pariuri) unui avans de goluri pentru echipa care este mai slab cotată. Acest avans în goluri poate fi și zecimal (unele case de pariuri afișeaza handicapul în format fracțional) astfel fiind exclusă varianta unui scor egal”.

Când jucăm pe handicap asiatic?

Sunt două situații principale în care este indicat să alegem această opțiune de pariere:

  1. Cota pentru victoria echipei favorite este prea mică; 2. Cota pentru pariul ales este bună, dar nu suntem 100% siguri că pronosticul nostru e corect și am dori să ne luăm o marjă de eroare.

Prima situație este foarte clară, nu are nevoie de multe explicații. Să spunem că joacă CFR Cluj contra lui Poli Iași, în Liga I Betano România. Ești convins că va câștiga echipa gazdă, însă cota de 1.40 ți se pare cam mică, pentru că nu ești dispus să investești o miză mare. Alternativa la o asemenea cotă pentru un pariu pe semnul „1” este un pariu pe selecția „CFR Cluj -1 handicap asiatic”, la o cotă undeva între 1.65 și 1.70.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că pariul este câștigător dacă echipa din Gruia se impune la o diferență de minim două goluri. Dacă CFR învinge la o diferență de un gol, primești miza înapoi. Dacă meciul se termină la egalitate sau cu victoria lui Poli Iași, pariul este pierzător.

Un pariu pe handicap asiatic îți permite să riști mai puțini bani. Să spunem că vrei un câștig de 100 de lei în urma acestui meci. Pentru a ajunge la această sumă, trebuie să mizezi aproximativ 71,5 lei pe semnul „1” și aproximativ 58 de lei pe „CFR -1 handicap asiatic”. În caz de X2, gaura în buget este mai mare pentru pariul pe victorie simplă. Ce-i drept, în cazul unei victorii la un gol diferență, nu ai profit pentru pariul pe „asiatice”, dar nici nu pierzi nimic.

Mai multe opțiuni pentru a juca acoperit

Să luăm a doua situație, în care ai găsit o cotă bună, crezi că va ieși, dar nu ești absolut convins. Luăm un exemplu, pentru a fi mai lesne de înțeles: să spunem că U Craiova are cota 2.90 la Fortuna să o învingă pe FCSB.

În urma analizei pe care o faci pentru acest meci, ajungi la concluzia că victoria echipei gazdă este cel mai probabil rezultat. Cota e atractivă, însă te gândești că, până la urmă, este vorba de un meci cu FCSB și e posibil ca oltenii să se mulțumească și cu un rezultat de egalitate. Poți opta pentru „U Craiova 0 handicap asiatic”, la o cotă de 2.05, ceea ce înseamnă că primești banii înapoi în caz de remiză.

Dacă vrei să ai profit și în caz de egal, există varianta „U Craiova + 0.5 handicap asiatic”, la o cotă de 1.53. Asta înseamnă să joci acoperit.

Pariuri pe total goluri

Am vorbit numai despre pariuri pe câștigătoarea meciului, dar opțiunile de pariere pe linii asiatice sunt la fel de utile și în cazul pariurilor pe total goluri. De exemplu, la același meci U Craiova vs FCSB se poate juca pe selecția „peste 2 goluri handicap asiatic”, la o cotă de 1.50: dacă se înscriu numai două goluri în meci, primești miza înapoi. În comparație, cota pentru „peste 2.5 goluri” este de 2.04, dar pierzi miza dacă se marchează doar de două ori.

Ideea principală la pariuri este să fii constant pe plus, nu să câștigi o dată o sumă mare, apoi să pierzi bilete peste bilete, vânând cote mari. Trei pariuri câștigătoare cu miza 10 și cota 1.50 îți aduc un profit de 15 lei. Dacă pui trei pariuri cu miza 10 și cota 2.00, dintre care numai unul este câștigător, ai un deficit de 10 lei.

Vorba „cu răbdarea treci mare” este cât se poate de valabilă în pariurile sportive. O dovește modul de lucru al profesioniștilor, care trag linie la final de sezon, nu după fiecare săptămână sau, mai rău, după fiecare zi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.