Joma - JSport.roJSport.ro

De când s-a intrat în starea de urgență, adică din 16 mai, Federația Română de Fotbal a a suspendat și judecarea cauzelor la cele trei comisii, de Disciplină, Recurs și Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. Trebuie spus că după ce procedurile vor fi reluate, se va judeca și un litigiu în care clubul Informatica Timișoara are calitatea de pârât.

Ultima reunire a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor a adus pe rol și un dosar în care fostul jucător al Informaticii, Savio Valadares, își cere banii restanți. CNSL a acordat termen la data de 24 martie, însă firește, în contextul amânării tuturor spețelor, și acest dosar va fi judecat când la FRF, comisiile își vor relua activitatea. ”Mai avem niște bani să-i dăm”, ne-a spus managerul Informaticii, Florin Chirițescu. De altfel,  Informatica are o situație dificilă din punct de vedere financiar. Antrenorul Vali Ilaș a și recunoscut, înainte de stare de urgență, că antrenamentele se fac într-o formulă incompletă, deoarece o parte dintre jucători lucrează.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Savio Valadares are 26 de ani și s-a născut în Brazilia. A venit la Informatica în 2016, iar din vara lui 2017, a fost naturalizat pentru naționala României de futsal. După o perioadă de accidentare, Savio s-a transferat în vara lui 2019 la Imperial Wet Miercurea Ciuc, marea favorită la câștigarea titlului, dacă Liga I de futsal nu va vi anulată pentru acest sezon.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.