Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara stă foarte bine în clasament, unde e pe locul 7 după opt etape, dar datoriile clubului rămân mari. Una dintre restanțe se referă la suma din sezonul trecut pentru Stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar deocamdată semnalele dinspre CJT și LPF par să fie pozitive în acest sens, chiar dacă până acum liga nu a virat niciun ban.

Concret, miercuri s-a prelungit contractul de cesiune semnat în februarie de CJT cu Poli, pentru banii pe care alb-violeții îi au de primit pentru participarea în Cupa Ligii. De atunci, clubul a plătit la zi chiriile, dar au rămas datorii anterioare lunii februarie 2017. Conform debanat.ro, este vorba de 212.802,94 de lei, defalcat în felul următor: contravaloarea chiriei – 169.140 lei, contravaloarea servicii curățenie – 8.755 lei și majorări de întârziere – 34.907,24 lei. Noul contract s-a prelungit până în decembrie, când teoretic, problema ar urma să fie rezolvată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Președintele Sorin Drăgoi are promisiunea LPF că banii vor fi achitați în tranșe, până la finalul anului. ”Contractul s-a prelungit până la finalul anului. Cei de la LPF au spus că vor vira banii în patru tranșe, începând din septembrie, până în decembrie. Acum, problema cu stadionul este cea mai mică, să ajungme noi până în iarnă”, ne-a declarat președintele Sorin Drăgoi. Îngrijorările se referă la faptul că Poli nu e sigură că va primi curând bani publici, după ce primarul a spus că până nu va primi un document de clarificare de la Consiliul Concurenței, nu va readuce proiectul pentru echipa de fotbal în plenul CLT.

Poli nu se va alege cu nimic din banii de la Cupa Ligii, deoarece din tot ce au de primit, s-au făcut cesiuni la CJT, pentru stadion, și la Universitatea Politehnică din Timișoara, pentru o datorie la restaurantul instituției, unde o vreme echipa a luat masa.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

    • Stiu ca postati acelasi comentariu copy-paste si pe debanat si tion, uneori si la noi pe site. Dar, de data aceasta, v-ati facut de ras. pentru ca in articolul meu nu scrie ca sunt membri fondatori sau cotizanti! Nici nu ar avea cum sa fie actionari la un ONG! Va rog frumos sa nu mai postati comentariile copiate fara sa fiti atent ca nu toate articolele si „pusca” cu aberatiile dumnevoastra de postac.

      • Ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar, indiferent de ce comentarii posteaza unul sau altul, fie ele de bun simt sau nu (in cel de-al doilea caz comentariul putand fi sters de catre un Administrator), nu mi se pare normal modul in care dati replica doamna Anda Deliu. Consider ca un jurnalist care se respecta, poate sa dea replica intr-un mod calm si cu tact. Altfel, nu exista nici o diferenta intre acest Poli21 si dumneavoastra. Cat priveste acest user, care jigneste in mod repetat publicatiile cu stiri de sport din oras, am inceput demersurile pentru identificare lui.

        • Noi incurajam interactiunea cu cititorii, de acea folosim gravatar cu semnatura si fotografia redactorilor. Insa nu putem fi de acord ca unii utilizatori sa ne bage in aceeasi oala cu un club cu datorii de peste 2 milioane de euro! Nu cred ca v-ar conveni nici dumnevoastra! Din pacate, unii fani sufera de mania persecutiei si raspandesc informaiti false despre alte echipe si presa locala, ceea ce nu e deloc normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.