Joma - JSport.roJSport.ro

Patru echipe timișene au jucat vineri în etapa a VII-a din Liga a III-a. Nuova Mama Mia Becicherecul Mic a produs mare surpriză după ce a învins-o pe Național Sebiș, mai ales în contextul în care apele nu sunt deloc liniștite la clubul preluat de un investitor din SUA.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cosmin Stan era cam ”pe făraș” înainte de acest joc. Surse din fotbalul timișean îl dădeau ca și demis pe tehnicianul născut la Lugoj, care nu e deloc în cele mai bune relații cu conducerea Mamei Mia, mai ales din cauza protestelor tehnicianului la adresa arbitrajului. În această atmosfera, Becicherecul a câștigat cu Sebiș, formație pe care mulți o consideră principala favorită la promovara din Seria a IV-a. ”Veteranul” Zoran Radu și tânărul Andrei Dumiter au înscris în minutele 21 și 52, iar Sebișul, cu lotul mult mai bine cotat, a putut înscrie doar o dată în minutul 59 prin Sebastian Susan.

Așadar, cel puțin deocamdată, este improbabil să se adeverească zvonul că Ilie Rotariu să preia echipa ce joacă pe Stadionul CFR. Deocamdată, Ripensia rămâne o ușoară dezamăgire pentru microbiștii din județ. Roș-galbenii au remizat 0-0 la Deva și obiectivul promovării e deocamdată incert.

Derby-ul județului s-a jucat la Giarmata, cu Millenium și Poli II. Mailat a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 7, după care gazdele au marcat prin Trifu, în minutele 37 și 43, și Codrea, în minutul 56. Poli II a egalat prin Vraciu și Oprea, în minutele 64 și 74, pentru ca apoi să preia conducerea la golul lui Codrean, în minutul 81 giarmata e agalt în prelungiri prin Olariu, pentru 4-4.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.