Joma - JSport.roJSport.ro

Problemele dintre Nuova Mama Mia Becicherecul Mic și foștii antrenori Cosmin Stan și Mihai Hromei continuă. Marcel Băban, cel care a preluat echipa de Liga a III-a care se va muta la Jimbolia, e liniștit în privința unor potențiale sancțiune îndreptate împotriva clubului, în ciuda unor declarații date de Stan.

Concret, tehnicianul a vorbit pentru Liga2.ro despre restanțele sale salariale, pe care nu le-a primit nici acum. Deși FRF anunța că antrenorul are de luat 4600 RON, prin deciziile comisiilor, Stan pomenește de o datorie de 2500 de euro. Până la ora redactării acestei știri, fostul antrenor de la Mama Mia nu a putut fi contactat. Cei de la echipa „pizzerilor” spun că Stan evită și comunicarea cu ei, deși a fost somat să vină la Jimbolia să-și primească banii. Marcel Băban spune că s-a ”betonat” de documente, altfel încât clubul să nu fie depunctat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Băban le-a trimis mandate poștale cu confirmare de primire. ”Nu știu de ce se face atâta caz pentru Stan. Le-am trimis și lui și lui Hromei, prin mandat poștal cu confirmare de primire, înștiințare să vină luni la Becicherec să își rezilieze contractele și să își primească banii. Pentru că nici nouă nu ne răspundeau la telefon. Avem dovada că au semnat și au ridicat scrisoare de la poștă. Astăzi l-am trimis pe Elty Neagoe (delegatul echipei) la FRF cu dovadă că noi i-am chemat să le dăm banii. Nu vom fi depunctați”, ne-a declarat Marcel Băban.

Stan și Hromei au semnat în martie 2016 contracte pe perioadă nedeterminată cu clubul din Becicherec, însă în care nu se specifică dacă sunt antrenori la prima echipă sau nu. Băban le-a făcut program pentru echipa de juniori, în contextul în care cei doi nu vor să își rezilieze înțelegerile. ”I-am chemat de joi la grupa de copii de 5 ani, la antrenament de la ora 9 la 13, pentru că au contract de 4 ore. Mie nu-mi plac țigăniile acestea care au fost înainte, eu vreau să fac ceva pentru fotbal, dovadă și victoria de vineri. Stan a și declarat că vrea să distrugă acest club și nu înțeleg pentru ce”, a mai spus Băban.

Mama Mia va avea două deplasări consecutive în Liga a III-a, urmând ca în 24 martie să joace primul meci la Jimbolia. în prima etapă nu s-a întâmplat acest lucru deoarece stadionul nu era omologat. FRF îi somase pe cei de la club să facă dovada plății către Stan și Hromei până miercuri, 9 martie, la ora 15.

foto: Fotbal Club Marcel Băban

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.