Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic își continuă ”periplul” după plecarea din localitatea de vatră. După un tur de campionat plin de scandaluri jucat pe stadionul CFR din Timișoara, ”pizzerii” au ajuns la o înțelegere cu Marcel Băbăn să se mute la Jimbolia, astfel că și orașul din vestul Timișului să aibă echipă de Liga a III-a.

Din formația din toamnă nu va rămâne niciun jucător sau antrenor, ci doar delegatul Elty Neagoe, care se confundă cu istoria Becicherecului, președintele Petre Tătaru, pentru moment, și finanțatorul din SUA George Sîngeorzan. ”Nu vom păstra niciun jucător din toamnă, toți vor deveni liberi. Până în toamnă păstrăm denumirea aceasta, apoi vom încerca să facem un club orășenesc al Jimboliei. Elty Neagoe a rămas. Momentan rămâne și Petre Tătaru pentru că el are ștampila, dar în perioada aceasta și-a neglijat mult firma și familia”, ne-a declarat Marcel Băban.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Becicherecul avea litigii, care s-au rezolvat și prin implicarea lui Băban. ”Am stins litigiul cu jucătorul Silaghi-Perju, care era plecat demult. Am vorbit cu George să stingem și datoriile la antrenorii Stan și Hromei, au primit o parte din bani, urmează ca săptămâna aceasta să rezolvăm”, ne-a mai explicat Băbăn. Noul antrenor al echipei va fi Dan Mănăilă, fost jucător la Poli și UTA Arad. Ca tehnician, Mănăilă le-a antrenat pe UTA, FC Bihor, Internațional Pitești, ALRO Slatina, Europa Alba-Iulia, Metalurgistul Cugir sau Mureșul Vințu de Jos.

La noua echipa vor juca fotbaliștii de la școala de fotbal a lui Băban, care îi dorește și pe cei patru fotbaliști plecați de la ASU Poli Denis Băbăn, Patrick Niță, Miodrag Todorov și Branimir Stefanovici, dar și pe Daniel Telecican. În plus, Dan Mănăilă ne-a declarat că vor fi în lot și doi francezi și doi englezi pe posturile de fundaș stânga, fundaș central, fundaș dreapta și mijlocaș.

Urmează un prim amical sâmbătă, la Jimbolia cu Unirea Sânnicolau Mare, unul în 18 februarie la Dudeștii Vechi și returul în 22, la Sânnicolau. ”Vom mai completa cu meciuri cu echipe din Serbia”, ne-a spus Dan Mănăilă.

foto: mihaicomsulea.wordpress.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.