Joma - JSport.roJSport.ro

Datoriile o urmăresc din urmă pe Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, echipă mutată între timp la Jimbolia. Foștii antrenori Cosmin Stan și Mihai Hromei au reclamat la comisii salariile restante, iar FRF a amendat clubul și i-a somat să achite cât mai repede datoria. Marcel Băban spune că va rezolva problema.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Practic, cauza celor doi a fost pe masa Comisiei de Disicplină a FRF miercuri, iar clubul a fost amendat cu câte 3000 de lei pentru Stan și 3000 de lei pentru Hromei. Comisia somează plata datoriilor în 5 zile, iar dovada plății trebuie trimisă la FRF până în 8 martie, la ora 15. ”Încercăm zilele acestea să rezolvăm problema, chiar până luni, când ducem carnetele la FRF pentru legitimări și programare. Sunt vreo 4600 de lei datorați la fiecare, plus taxa de judecată, ajunge la 5000 de lei. Mie nu-mi plac scandalurile, ei susțin că nu au fost plătiți, cei de la club spun că i-au plătit și ei nu recunosc (n.r. fără acte). Le vom da ce li se cuvine”, ne-a declarat Băban.

Practic, Petre Tătaru a rămas președintele clubului în acte, dar Marcel Băban se va ocupa de majoritatea problemelor. Echipa mutată la Jimbolia îl poate înregistra fără probleme pe noul antrenor Dan Mănăilă, deoarece Stan avea un contract ce nu preciza că antrenează echipa mare, deoarece Stan și Hromei au refuzat rezilierea contractelor. ”Am vorbit cu avocata lor, trebuie să vine să-și rezilieze contractele. Ei aveau contracte cu clubul, nu se preciza că antrenează echipa mare. Lui Dan Mănăilă îi vom face un contract de profesionist cu echipa de Liga a III-a”, ne-a mai spus Băban.

Mama Mia are 10 puncte și e pe locul 13, penultimul, în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.