Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecu mic, formație mutată toamna aceasta la Jimbolia, are mari probleme. Din cauza unui litigiu care în curând împlinește un an, cu foștii antrenori Cosmin Stan și Mihai Hromei, echipa a fost depunctată și e singura cu -4 din toate seriile Ligii a III-a.

Concret, după ce a preluat echipa în primăvară, Marcel Băban le-a tot achitat din restanțe celor doi antrenori, plecați de pe vremea când echipa juca la Timișoara și a avut un finanțator american, apărut și dispărut din senin, care a jucat în meciul de Cupa României cu Astra. ”De un an de zile le tot plătesc în tranșe. Mai aveam să le dau o sumă mică. Am avut alt termen la comisie, marți am primit un mesaj că se judecă miercuri. Vom face Recurs. Educația nu-mi permite să vorbesc mai multe despre această situație, le vom plăti toți banii”, ne-a declarat Marcel Băban.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În opt runde, echipe nu a reușit să adune puncte, iar de trei etape noul antrenor e Ciprian Urican. Marcel Băban speră în redresarea echipei. ”Sunt tineri, au nevoie de o victorie de moral. Avem mulți jucători de 14-15 ani. Am pierdut meciurile pentru că noi ratam foarte mult și apoi ne dădeau adversarii gol. Vom mai aduce și alți jucători și ne vom redresa”, a explicat cel care are o școală de fotbal la Jimbolia.

În iarnă, Băban speră să vândă tineri jucători. ”Am oferte și pentru Alex Catrici și pentru alții. Și din străinătate, dar și de la cluburi din România, de prima ligă. Din Timiș nu, pentru că noi aici aducem jucători din alte părți și valorile noastre joacă în alte orașe”, a mai spsu Băban, din școala căruia au ieșit Eduard Pap, actualmente portar la Botoșani, și Ovidiu Popescu, jucătorul Stelei.

foto: facebook.com/tvjimbolia

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.