Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic întâlnește joi campioana Astra Giurgiu în șaisprezecimile Cupei României, iar echipa lui Cosmin Stan are ambiții. Cu probleme mari, Astra Giurigu va veni fără titularii de bază, dar și fără antrenorul Marius Șumudică, astfel că echipa de Liga a III-a poate avea un licăr de spernță, chiar dacă ASU Poli a fost eliminată ușor de Pandurii Târgu-Jiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, nici cei de la Mama Mia nu știu formula exactă a celor de la Astra, dar știu că titularii vor fi odihniți, iar Marius Șumudică nu intenționează să facă deplasarea. „Ei au un lot de 25 de jucători, am înțeles că 12 vor fi odihniți. Nu știm nici noi deocamdată cu cine vor face deplasarea, aflăm în cursul zilei de astăzi. Nu este o situație normală ca antrenorul unei echipe să nu fie la meci, chiar dacă este un joc mai ușor, dar probabil așa au ales ei, să rămâne să se antreneze titularii probabil cu Marius Șumudică. Astra are meciuri grele, a avut la Botoșani, are acum cu Dinamo, apoi cu Plzen. Nu ne băgăm noi în bucătăria lor internă”, ne-a declarat Cosmin Stan.

Mama Mia nu se va antrena deloc pe ”Dan Păltinișanu”. Ca probleme de lot, ar putea fi Ion Dragu, care a ieșit accidentat la jocul cu Ighiu. Cosmin Stan spune că a încercat săptămâna aceasta o altă strategie cu elevii săi. ”Speranță am fi avut și dacă Astra venea cu prima echipă. Altfel, pentru ce am fi ajuns până aici? Cred că băieții vor fi emoționați înainte de meci, dar când vor intra în teren, își vor vedea de joc. Săptămâna aceasta am schimbat un pic strategia, nu le-am vorbti despre adversar, tocmai ca să nu îi copleșesc”, a mai spus tehnicianul.

Mama Mia a decis să lase intrarea liberă la meci. Va fi deschisă publicului doar Tribuna 1 de la ”Dan Păltinișanu”. Meciul începe joi la ora 16 și e televizat de Digisport și Dolcesport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.