Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Județul Timiș se poate pregăti ca din ultima săptămână a lunii august să aibă o nouă formație în Liga a III-a. Sorții au hotrărât că cele două județe ale Banatului să se dueleze pentru un loc în al treilea eșalon valoric. 

În urma tragerii la sorți de la sediul FRF, campioana județului Timiș se va întâlni cu cea din Caraș-Severin. Pentru Regiunea 4 Vest, celelalte dueluri sunt Arad-Hunedoara, și Mehedinți-Gorj. În acest moment, liderul din Timiș este Fortuna Becicherecu Mic, marea favorită, cu 39 de puncte, urmată în clasament de Unirea Tomantic, cu 37 de puncte. În Caraș, liderul este Voința Lupac, cu 29 de puncte, urmată la un punct în urmă de Viitorul Caransebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipele care participă la baraj trebuie să aibă Certificat de Identitate Sportivă și să trimită un lot de 23 de jucători pentur bataj. Nu există cote obligatorii de vârste, cu jucători juniori, iar stadioanele trebuie să fie omologate minimum pentru Liga a IV-a. Barajele se joacă în dublă-manșă în 15 iunie și 22 iunie. turul se va juca, conform tragerii în Caraș, iar returul, în Timiș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.