Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia va juca săptămâna aceasta în deplasare, la U Cluj, un meci între echipele care au jucat finala primei ediții a Cupei României. Roș-galbenii au reușit să își mai rezolve problemele de lot. dar va lipsi în continuare Adrian Zaluschi, nerefăcut. Pelici știe că misiunea va fi grea.

În afară de absența lui Zaluschi, sunt mici semne de întrebare referitoare la Tînc sau Gavrilă. ”E un meci între două echipe de tradiție, prin prisma numelui și a palmaresului, chiar dacă nu mai suntem ce am fost odată. E un meci greu, la fel ca toate celelalte. O echipă cu un antrenor experimentat, Adrian Falub. De când a venit, a obținut două victorii, chiar dacă una la «masa verde». Au bătut Petrolul, au un egal la Miercurea Ciuc”, ne-a declarat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primăvară, chiar în Vinerea Mare, Ripensia s-a impus la Cluj și a produs ”deranj mare”, deoarece U mai trăgea la promovare. ”Posibil să se gândească și la revanșă, chiar dacă au mai rămas puțini jucători în lot de atunci. S-a schimbat și antrenorul. Dar au un blazon de apărat și cu siguranță vor dori să câștige”, a mai adăugat Pelici.

Meciul de la Cluj începe duminică la 13 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.