Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a pierdut cu 3-2 cu FC Voluntari, după un meci cu trei penaltiuri și eliminare din minutul 55 a lui Șeroni. Pentru alb-violeți au marcat Artean din penalti și Roman, iar pentru ilfovenii ”nașului” Mutu, Benzar, Marinescu din penalti și Bălan. Ultimul a avut și penalti irosit, dar chiar și cu Mutu în tribună, ”finul” Neaga se vede învins din nou.

Poli a făcut o primă repriză foarte slabă. Încă din minutul 7, după o respingere greșită a lui Cînu, adversarul a dat gol. Marinescu s-a dus cu mingea spre poartă, Straton i-a ieșit în întâmpinare, iar Daniel Benzar a venit din spate și a marcat. Peste trei minute, după un corner bătut de Raț, Poli a avut o ocazie dar Cînu a trimis cu capul puîn pe lângă poartă. Oaspeții au continuat să pună presiune prin Marinescu, iar o lovitură liberă bătută bine de Sânmărtean putea fi gol după ce Straton a respins, dar Novac a venit și a reluat peste buturi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Neaga a fost nevoit să facă prima schimbare în minutul 19, când l-a scos pe Enescu și l-a trimis pe Șeroni în teren. Când a avut mingea, Drăghici a tras mult peste, iar timișoreanul Daniel Benzar și-a continuat „recitalul” în careu, unde pătrundea nestingherit. După un alt șut în „aer” al lui Munteanu, ”Magicianul” Sânmărtean a mai bătut o lovitură liberă bine, iar Marinescu a centrat pentru Deac, însă mingea s-a dus în bară. În minutul 42, Benzar a fost faultat în careu de Cînu, iar Marinescu a transformat sigur pentru 0-2 la pauză.

Repriza secundă a adus un joc ceva mai deschis, cu un prim șut reținut de Balauru, expediat de Artean. Din minutul 55, Timișoara a rămas în inferioritate, după ce Șeroni a luat al doilea cartonaș galben, iar din lovitura liberă acordată, Bălan a trimis peste poartă. În minutul 58, Benzar a scos iar penalti la Haruț, dar Adrian Bălan a tras mult peste poartă. Peste două minute, a fost penalti obținut de Drăghici, la Horj, iar Artean a marcat pentru 2-1. Cu acest gol, jocul s-a deschis, dar până la golul lui Bălan din minutul 65, care i-a ”liniștit” pe alb-violeți.

Golul cu ”heirupul” a reușit să o facă din nou pe Poli să reintre în cărți. În minutul 75, Munteanu a centrat, iar Roman a marcat cu capul din careu. Totuși, nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos, iar Straton a scos de la rădăcina barei șutul lui Daniel Benzar. Timișoara a încercat să dea golul pentru un egal pe final, dar fără șansă. În schimb, Ivanovici și Benzar erau cât pe aici să facă o combinașie frumoasă, fără gol în poarta lui Straton.Finalul a fost și cu un cartoaș roșu pentru Melinte.

Poli Timișoara: Straton – Haruț, Melinte, Cînu, Raț – Munteanu, Artean, Enescu (min 19 Șeroni), Ciucur (min Țigănașu) – Roman, Drăghici (min 78 Popovici)

FC Voluntari: Balauru – Pleașcă, C. Achim, Horj, Bucurică – Novac, Sânmărtean (min 78 Lazăr)- G. Deac (min 66 Căpățînă), Marinescu (min 68 Ivanovici), D. Benzar – Ad. Bălan

Adrian Neaga și-a asumat înfrângerea și a explicat înlocuirea rapidă a lui Enescu. ”Îmi asum această înfrângere. Mi-a plăcut mult atitudinea jucătorilor și dăruirea pe care au avut-o în teren. Din păcate, nu aam ruelit să capacitez echipa. Sperăm să ne refacem până la mecoul cu Juventus. Din păcate, am avut și doi eliminați. Melinte a fost eliminat în drum spre vestiar. Am spus că în play-out se va juca până în ultima etapă. Enescu nu era în joc. Până în momenul schimbării am greșit foarte multe mingi, era mereu cu un pas în urma lui Marinescu. Melinte era predispus să ia al doilea galben. Deac avea o viteză foarte bună și urca foarte bine în spatele fundașilor centrali. Din păcate, a fost eliminat Seroni. Pe Adi Mutu l-am felicitat după meci”, a precizat Neaga.

Mutu a apreciat progresele pe care le vede la echipa sa. ”Un meci care, aparent după scor, a fost greu.Dar după cum au stat lucrurile în teren, nu a fost. În afară de o relaxare a jucătorilor în minutele 70-75, meciul a fost la discreția noastră. L-am controlat, puteam marca mai multe goluri, am ratat și un penalti. Sunt o echipă puternic fizic, care a încercat să ne pună în dificultate cu mingi lungi. Din fericire pentru noi și nefericire pentru ei, nu au reușit acest lucru. În afară de relaxarea văzută la băieți mei și de care sunt total nemulțumit..Mă bazez pe atitudinea lor, pe un anumit angajament al purtărorului de balon, e o chestie la care vreau să lucrez. Pe faza ofensivă a fost foarte bine, vreau să fim mai concreți în fața porții. Vreau să marcăm și să închidem meciul cât mai repede”, a spus Mutu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.