Joma - JSport.roJSport.ro

Meciul dintre Ripensia Timișoara și Dunărea Călărași se va juca în condiții destul de precare pentru spectatori. Pe lângă faptul că terenul e prost, toate scaunele au fost date jos, pentru că tribuna se chituiește și se montează scaune noi. Cei de la club spun că spectatorii vor trebui să stea în….picioare.

În vestiare și birourile de sub tribună, plouă, și de aceea, proprietarul arenei, STPT, reface tribuna. Lucrările au început de o săptămână. ”Estimăm că lucrările se termină în trei săptămâni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPT, Cosmin Bradu. Clubul Ripensia nu s-a gândit, pentru spectatori și confortul lor, să închirieze ”Dan Păltinișanu”. ”Se va sta în picioare sâmbătă”, a spus secundul Iulian Muntean, venit la conferință în locul lui Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Despre joc, Mutean spune că e un meci important și crede că terenul foarte prost nu-i va permite ex-ripensistului Zaluschi să îți etaleze calitățile tehnice. ”Adversarul nostru de sâmbătă este o echipă retrogradată din prima ligă, care la început de campionat avea pretenții la promovare și care are mulți jucători care au activat în Liga 1. Au mulți străini în lot, un iordanian, un elvețian, au o echipă care datorită banilor poate aduce jucători din toată părțile. Nu se așteptau la locul pe care sunt, au un antrenor cu experiență, care a activat în prima ligă. Vor veni la Timișoara la victorie, ne despart 3 puncte în clasament, și dacă vom învinge cu vom fi la egalitate cu ei. Nu cred că se impun măsuri speciale. Băieții îl știu. Probabil el va avea o ambiție să joace contra noastră, și noi la fel. Terenul este de așa natură încât nu știu dacă ne va putea pune probleme prin calitățile sale individuale”, a precizat Muntean.

În afara de Adrian Popa, Ripensia are tot lotul valid. Jucătorii sunt încrezători că se poate obține un rezultat bun. ”Dunărea e o echipă cu mulți jucători de calitate, care au jucat în prima ligă. Dar noi trebuie să ne arătăm pe teren că ne dorim mai mult victoria. Sunt sigur că vom munci unul pentru altul și eu cred că vom câștiga. În Liga 2 oricine poate câștiga cu oricine, la fel, poți pierde cu oricine”, a precizat jucătorul Tudor Călin.

Meciul de sâmbătă începe la ora 11 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.