Joma - JSport.roJSport.ro

Meciul dintre Poli și UTA, primul din barajul de promovare/retrogradare, suscită deja interes major în tabăra arădeană. Atât echipa lui Laurențiu Roșu, cât și fanii Bătrânei Doamne sunt concentrați deja la meciul ce va începe luni seara la ora 20,30.

Laurențiu Roșu a decis să bage echipa în cantonament de joi, pentru o mobilizare maximă. Jucătorii vor sta cazați la hotelul Coandi, deținut de familia tenismenului Marius Copil. Echipa va face și antrenamente, dar au fost programate și plimbări la mall. Fanii arădeni, chiar dacă savureză mai mult rivalitatea cu ASU Poli, vor face deplasarea în mod organizat, însă cu autocarul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Luni, arădenii își dau întâlnire chiar în fața primăriei din Arad, la ora 17,30, pentru a porni cu autocarele spre Timișoara. Ultrașii alb-roșii îți propun să fie cât mai mulți pe ”Dan Păltinișanu”, dar și joia viitoare, la Șiria. Deocamdată, cei de la Poli și arădenii nu s-au decis asupra numărului de bilete ce îl vor primi suporterii utiști.

Conform regulamentului, arădenii trebuie să primească 5000 de locuri, proporțional cu capacitatea Stadionului ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.