Joma - JSport.roJSport.ro

Încet-încet, prind contură mutările de trupe la echipele timișorene de liga a doua. ACS Poli a făcut al doilea transfer al iernii, cu Daniel Rogoveanu, în timp ce ASU Politehnica e aproape să se despartă și de Răzvan Ghinescu, dorit la Clu Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii. 

ACS Poli a anunțat marți cooptarea lui Daniel Rogoveanu. Mijlocașul ofensiv a mai trecut pe la clu  în trecut, ca junior. Acum în vârstă de 23 de ani, Rogoveanu a început fotbalul la Slatina, dar ca junior a ajuns la ACS Poli. În cariera sa, pe lângă alb-violeți și FC Olt Slatina,a  mai trecut pe la Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște. De la dâmbovișeni vine ca împrumut, deoarece nu mai intra în vederile lui Viorel Moldovan. A semnat cu echipa lui Vivi Răchită până în vară, cu drept de prelungire. La ACS Poli din decembrie a fost adus și Dănuț Munteanu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, la ASU Politehnica bate puternic un vânt al plecărilor. Răzvan Ghinescu dorește și el să lase clubul alb-violet pentru CSC Ghiroda și Giarmata Vii. ”Îl dorim, acum să vedem dacă îl vom putea și lua. În principiu, nu ne-am gândit la alți jucători de Liga a II-a, doar dacă vor mai fi alții la care să renunțe ACS Poli sau Ripensia. Dorim să aducem vrem patru-cinci jucători, între care și unul sau doi juniori, pentru că ne trebuie. Plecări nu vor fi, noi oricum nu eram foarte mulți”, ne-a declarat Paul Codrea.

Ghinescu era cel mai vechi jucător rămas în lot la ASU Politehnica, venit din iarna lui 2013, adică acum cinci ani. Mijlocașul de bandă de 25 de ani s-a format la Unirea Sânnicolau mare, iar de acolo, a semnat cu Politehnica. Pe lista de plecări mai sunt Poparadu, Plămadă, Popescu, Miholca, iar Velici și Bozian sunt ”transferabili”.

Cât despreGhiroda, locul 13 din Liga a III-a se va reuni luni, cu obiectiv salvarea de la retrogradare. Echipa nu va pleca în cantonament și va juca amicale cu ACS Poli, Timișul Șag, Centrul Național de Pregătire, Unirea Sânnicolau, Fortuna Becicherecu Mic, ASU Politehnica, Carani și Sebiș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.