Joma - JSport.roJSport.ro

UEFA a anunțat când se vor juca meciurile programate în martie, din preliminariile pentru Campionatul European de Tineret din 2021. România va da piept cu Danemarca în noiembrie, acasă, iar Vlad Dragomir și Marius Marin are șanse să fie în teren.

Jocul dintre România și Danemarca trebuia să se dispute inițial la Craiova, în 31 martie. Cum cazurile de coronavirus din România au crescut, s-a mutat meciul la Ploiești, pentru ca ulterior, UEFA să amâne partidele. Adrian Mutu, noul selecționer, apucase să anunțe doar stranierii convocați. Pe lista de cinci nume se regăsea și Vlad Dragomir, timișorean care evoluează acum la Perugia, după ce în cariera sa a jucat la ACS Poli Timișoara și Arsenal Londra, dar și Marius Marin, acum la Pisa, după ce anterior a jucat la ACS Poli, ASU Poli, Sassuolo și Catanzaro. Mai fuseseră convocați la data de 6 martie Andrei Rațiu, Denis Drăguș și Tudor Băluță. Lista finală de convocări nu a mai fost făcută publică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În grupa 8 de calificare, România este pe locul doi, după Danemarca, așadar, meciul cu nordicii e foarte important. La Europeanul de tineret, se califica învingătoarea din fiecare grupă, dar și cel mai bun loc doi. în septembrie și octombrie, România va avea meciuri cu Finlanda, Ucraina și cu Malta tur-retur. Partida cu Danemarca se va juca tocmai ultima, în noiembrie. Trebuie spus că prestațiile bune îi pot duce pe Dragomir, născut în 1999, și Marin, născut în 1998, și la Jocurile Olimpice din 2021, pentru care s-a anunțat deja că vor fi eligibili inclusiv fotbaliștii născuți în 1997.

Euro 2021 se va juca în Ungaria și Slovenia, țări deja calificate.

foto: frf.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.