Joma - JSport.roJSport.ro

Peste o săptămână, un nou meci de Liga a II-a va avea loc pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa intermediară. Este vorba de jocul dintre Ripensia Timișoara și UTA Arad, programat în nocturnă, cu începe de la ora 18.

Informația ne-a fost confirmată ca sigură și modificarea a fost consemnată și pe site-ul frf și pe cel unde se anunță delegările, deși anterior era mentionată arena din Ciarda Roșie ca locație. De altfel, la debut de sezon, Radu Ienovan ne și declarase că jocul cu arădenii și cel cu ASU Poli vor fi organizate pe Marele Oval. Acum, partida a fost și programată la ora 18, așadar, va fi aprinsă și nocturnă și meciul va fi televizat. Ripensia revine intr-un meci de campionat pe arena-emblemă a orașului după trei sezoane, de la partida pierdută cu 6-2 cu ASU Poli, în liga a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește banca tehnică, Ripensia se pregătește și săptămâna aceasta sub comanda lui Radu Suciu. Din informațiile din zona fotbalului timișorean, antrenorii ofertați nu prea se ”înghesuie” să preia echipa roș-galbenă. Așadar, interimatul lui Radu Suciu are mari șanse să dureze. Până la meciul cu UTA, Ripensia merge la Satu Mare, iar adversarii au mari probleme, cu două zile consecutive de grevă a jucătorilor la antrenamente.

Meciul de pe terenul Olimpiei va începe sâmbătă la ora 11. La meciul cu arădenii, rămâne de văzut câți membri ai galeriei vor face deplasarea, fiind vorba de o zi de miercuri. La partida cu ASU Poli, ultrașii arădeni au rupt gardul și au provocat incidente.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.