Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica continuă să aibă viață grea în liga secundă, după ce a pierdut cu 2-0 și pe terenul lui Turris Turnu Măgurele, care au marcat prin Silviu Pană și Cristian Bud. A fost meciul de debut a lui Mugur Gușatu, dar Poli nu a putut marca și rămâne cu 3 goluri înscrie în șase etape, toată în poarta Pandurilor. Cu 4 puncte, echipa este pe loc retrogradabil în continuare. 

Timișorenii au avut o primă repriză timidă, fără acțiuni ofensive periculoase, deși au avut parte din nou de galerie, venită din Banat, dar și cu fani rapidiști. Gazdele au pus pericol, dar Murariu și-a ținut echipa în meci. Turkovic a avut un balon reluat peste poartă și un șut reținut de Murariu în prima parte a reprizei, în timp ce tânărul Haită a șutat peste buturi. Nici Voicu nu l-a putut învinge pe portarul timișorean, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La pauză, Gușatu l-a scos pe Bogdan Vasile și a plusat cu Adrian Ungureanu pentru o așezare 4-3-3. Golul s-a marcat însă în poarta bănățenilor, în minutul 52, după ce Silviu Pană a bătut perfect o lovitură liberă, la vinclu. Replica timișorenilor a fost inexistentă. Alin Manea a driblat din nou adversari, dar a finalizat în brațele portarului. Gazdele au continuat să atace, prin Călințaru, Ciobanu și Bud, dar fără să mai poată marca. Golul doi a venit în prelungiri, reușit de Cristian Bud.

Turris-Oltul Turnu Măgurele: Duţu – Călinţaru, Ct. Pîrvulescu, Ispas, Mitrea – Acolatse, Sil. Pană – Ad. Voicu (’53 Ciobanu), Haită, Buleică (’70 Savin) -Turkovic (’58 Bud)

ASU Poli Timișoara: R. Murariu – C. Jurj, Mera , Scutaru, Cherecheş – Coadă, Bg. Vasile (’46 Ungureanu)- F. Trip (’75 D. Radu), Ignea, Schieb (’65 Manea) – Mir. Axente

Miercuri, ASU Poli joacă la Reșița în Cupa României, de 16,30. În campionat, sâmbăta viitoare, va primi vizita celor de la Farul Constanța.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.