Joma - JSport.roJSport.ro

FRF organizează vineri la Buftea o acțiune de selecție pentru naționala U17, antrenată de Sorin Colceag. Au fost chemați 25 de juniori, iar din Timiș a fost convocat fundașul Alexandru Catrici, jucător la cea mai slabă echipă din cele cinci serii de Liga a III-a, Mama Mia.

Formația mutată la Jimbolia a ajuns la un singur egal, cu Millenium Giarmata, în tot turul de campionat. fiind și depunctată pentru litigiile cu Cosmin Stan și Mihai Hromei, a ajuns la -3 puncte. Totuși, Catrici este un ”diamant neșlefuit” pentru clubul lui Marcel Băban. Primăvara trecută, antrenorul de atunci al echipei, Dan Mănăilă, îl compara cu Miodrag Belodedici și Gică Popescu, după un meci pierdut cu Industria Galda de Jos. De altfel, nu e exclus ca fotbalistul să fie vândut iarna aceasta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astăzi am pierdut un joc, dar am câștigat, părerea mea, viitorul jucător al naționalei României, Alexandru Catrici. Sunt patru oferte venite în acest moment pentru el, din Anglia, Italia, Franța. Așteptăm momentul oportun când poate fi valorificat. Ascensiunea lui este extraordinară. În fotbal poți să pierzi sau să câștigi. Are 15 ani și joacă la nivel de seniori, zici că e Belodedici, zici că e Gică Popescu”, a declarat în martie Mănăilă, plecat între timp de la Mama Mia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.