Joma - JSport.roJSport.ro

mama.miaCS Nuova Mama Mia trece printr-o perioadă destul de complicată. Momentan, echipa ce a terminat anul trecut pe locul 10 în seria a IV-a a Ligii a III-a are un lot restrâns și nu știe unde va juca. Chiar și așa, echipa lui Cosmin Stan a câștigat cu 3-2 primul tur al Cupei României, pe terenul Voinței Lupac.

Clubul are trei variante de stadioane unde să își continue activitatea, după ce varianta fuziunii cu Academia Marcel Băban Jimbolia a căzut. ”Avem trei variante: stadionul CFR, Becicherecul Mic și Electrica. Acum e mai greu cu omologarea stadioanelor, sunt mai multe avize cerute. E mai complicat. E posibil să apară și alte variante”, ne-a declarat antrenorul Cosmin Stan. Deși îl au ca investitor pe George Sângeorzan, bănățean plecat în SUA, la Mama Mia nu curge lapte și miere. ”În condițiile schimbărilor din lot, a lotului restrâns și a faptului că avem mulți juniori, nu putem vorbi de performanță”, a punctat antrenorul despre obiectivele din acest sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, Mama Mia are 15 jucători, dintre care opt sunt U19. Ca transferuri, îi putem enumera pe americanii Jairo Jose Aquino și Heriberto Ponce Junior, Claudiu Matiș (Electrica), Denis Ciobanu (împrumut Poli Timișoara), Marius Toma (Voința Mașloc), Dinu Rebenciuc (ASU Poli), Alex Ciui (Ripensia), dar și revenirea lui Zoran Radu de la Național Sebiș. Vor mai sosi Alin Pricop și Andrei Dumiter, de la LPS Banatul, iar antrenorul mai caută fotbaliști. ”Avem nevoie de un fundaș central, deoarece Toma este singurul și va avea și câteva etape de suspendare după cartonașul roșu luat la Lupac”, a spus Stan.

Mama Mia a bifat doar victorii în jocurile amicale, pe lângă succesul din Cupă: 3-2 la Unirea Tomnatic, 5-1 la Rapid Săcălaz, 5-1 cu Dudeștii Vechi la Jimbolia, 2-0 cu Unirea Sânnicolau Mare, tot la Jimbolia și 3-1 cu Centrul de Excelență Timișoara. Sâmbătă, Mama Mia va juca un amical cu Școlar Reșița.

foto: sporttim.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.